4 motive pentru care sa joci GoFunnel

4 motive pentru care sa joci GoFunnel
Desi poate fi jucat de oricine, indiferent de cunostinte sau aptitudini, noi am creat GoFunnel si pentru o anume categorie de jucatori.

Pentru cei care prind din mers, invata din orice (si le place sa o faca asa). 

Pentru cei care vor sa isi imbunatateasca anumite abilitati, de care au nevoie la job, in relatiile profesionale, dar si in viata de zi cu zi.

Sigur, putini sunt atenti la mecanismul unui joc atunci cand tura lor incepe, dar e bine sa stii ca GoFunnel te poate ajuta sa iti dezvolti anumite aptitudini.

Am creat impreuna un nou joc de strategie, pe care abia asteptam sa ti-l prezentam. Nu uita sa te abonezi pentru a afla ultimele noutati despre joc!
Ma abonez!

E provocator si distractiv, si in acelasi timp, te “școlește” :). 

Asadar, in articolul de azi, hai sa vedem impreuna care sunt 4 dintre cele mai importante motive pentru care sa joci GoFunnel (sau sa il oferi cadou cuiva caruia ii plac board game-urile).

 

1. Scoate spiritul competitiv la joaca

De ce ai nevoie de acest spirit competitiv?

Poate iti vine sa il asemeni cu ambitia, dar adevarul-adevarat e ca persoanele cu spirit competitiv sunt de multe ori mai performante.

De ce? Pentru ca fac un efort in plus pentru a fi mai bune, vor sa castige de cat mai multe ori. Spiritul competitiv e o forta care te determina sa dai totul, sa fii mai rapid, mai puternic.

E o aptitudine necesara atat in viata personala, cat si la job. Si mai ales pentru antreprenori.

 
 


GoFunnel aduce din start competitivitatea la masa. 

Tabla de joc este formata din 4 funnel-uri. 4 magazine online, fiecare detinut de cate un “antreprenor”. Si fiecare dintre acesti antreprenori se bat in carti si miscari strategice pentru a domina intreaga piata - jocul.

O parte a mecanismului de joc se bazeaza pe noroc, pe zaruri. 

Dar o parte si mai mare depinde de modul in care alegi sa folosesti cartile, pe funnel-ul tau sau al competitorilor, de numarul de pioni pe care ii manipulezi si momentul in care alegi sa reactionezi (sau nu).

Aceste decizii tin de strategia fiecarui jucator. 

Si inca din primele momente in care jocul a inceput sa se contureze, am observat diferenta intre cei cu un spirit competitiv mai puternic si cei care joaca pentru experienta.

Primii au castigat mai des.

 

2. Imbunatateste abilitatile de planificare

In viata de zi cu zi, fie ca suntem acasa sau la job, avem de facut diverse activitati.

Insa nu le facem haotic (cel putin majoritatea dintre noi nu :) ). 

Avem un plan sau cel putin o schita aproximativa pentru organizare, ordinea lucrurilor si modul in care le vom duce la bun sfarsit.

Ei, GoFunnel te ajuta sa iti imbunatatesti aceasta abilitate.

 


Pentru ca, daca vrei sa joci la modul serios, va trebui sa iti planifici actiunile in functie de carti, zaruri si potentialele miscari ale competitorilor.

Si, la fel ca in viata reala, uneori se intampla evenimente neprevazute, care iti pot da planurile peste cap.

Prin urmare, va trebui sa te reorganizezi si sa vii cu un plan diferit, tinand cont de variabilele schimbate.

Dupa ce exersezi in joc, vei face fata schimbarilor din viata reala cu mai multa naturalete.

 

3. Iti face cunostinta cu viata de zi cu zi dintr-un business online

Cine nu s-a gandit, cel putin odata, sa aiba propria lui afacere?

Toti am facut-o. 

Well, pentru ca la prima vedere nu pare deloc usor sa iti deschizi un magazin online, multi nu fac pasul si raman doar la stadiul de idee.

Daca te regasesti aici, trebuie sa stii ca GoFunnel iti dezvaluie putin din ceea ce se intampla in spatele unui business - cu bune, si cu rele.

Vei afla cat de versatil poate fi un magazin online, cat de provocator poate fi sa ghicesti ce e in mintea clientilor, cum influentezi (pozitiv sau negativ) deciziile din piata si de ce evenimentele au un impact atat de puternic (gen Black Friday sau deciziile semi-riscante de business).


 
 
 

De ce ti-ai dori sa afli toate aceste lucruri?
Pentru ca e interesant. Chiar e.

In majoritatea timpului, din postura de clienti, noi vedem extrem de putin din ceea ce se intampla intr-un magazin online. Ne intereseaza sa putem comanda un produs bun, care sa ajunga rapid si fara probleme.

Si e normal sa fim frustrati daca intervin bariere sau probleme in acest proces.

Insa pentru un magazin online, sa jonglezi cu tot (comenzi, clienti, marketing, situatii, reactii), e super provocator.

Ei, odata ce incepi sa joci GoFunnel si o faci de mai multe ori, vei da de noi si noi situatii care se pot intampla. La fel ca in viata reala. 

Aceste cunostinte iti vor veni in minte de fiecare data cand faci o noua comanda online… sau chiar te vor motiva sa iti deschizi afacerea la care visezi.

 

4. Iti perfectionezi modul in care evaluezi o situatie 

 In orice decizie, exista intotdeauna o graunta mai mare sau mai mica de scepticism. 


De multe ori nu ne dam seama de intreaga paleta de consecinte a deciziilor noastre, decat la mult timp dupa ce acestea sunt luate.

GoFunnel te ajuta sa exersezi si sa constientizezi acest fapt.

Un pion care a ajuns pe o casuta aparent inofensiva te poate ajuta sa pleci mai departe sau sa te intorci pentru a declansa un Eveniment (care, din nou, iti poate aduce un castig sau un esec).

 


Pana nu faci acest pas, nu vei stii ce urmeaza.


De aceea, jocul nostru te ajuta sa iti exersezi abilitati precum asumarea de riscuri, crearea si ajustarea unei strategii pe termen lung, limitarea pagubelor si modul in care gestionezi sentimentele legate de castig si pierdere.

Ei, putem sa tot discutam noi despre psihologia jocurilor de strategie, insa in definitiv, alegem sa jucam un board game atunci cand stim ca e bun.

Ca e distractiv si ne poate oferi momente in care sa ne simtim bine, impreuna cu oameni de care ne e drag.

Vezi tu, odata ce a iesit de la tipar si a ajuns in depozit, noi am inceput sa jucam GoFunnel impreuna cu familiile si prietenii nostri.

Unii dintre noi am pierdut deja cate o conversie, pe sub mese :)) .

Deci iti recomandam si tie sa il joci, oricat de subiectivi am fi. 

Il poti lua pentru serile de joc sau pentru a-l face cadou pasionatilor de board game din cercul tau de prieteni. 

Iar daca vrei sa il duci la urmatorul nivel, il poti lua pentru firma ta (pe care o conduci sau la care lucrezi), in teambuilding-uri si pauzele de joc cu echipa ta.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!