40 de activitati pe care sa le faceti vara asta pentru a scapa de plictiseala [Partea I]

40 de activitati pe care sa le faceti vara asta pentru a scapa de plictiseala [Partea I]
Lista include activitati pe care sa le faci impreuna cu prietenii, cu familia sau cu copiii, pe langa clasicul mers la piscina.

De asemenea, vei gasi cateva idei pentru teambuilding, si lucruri pe care sa le faci impreuna cu colegii, dar asta in partea a doua a articolului, pe care o vom posta curand.

Chiar daca fugiti dupa soare sau va ascundeti de el, vara e momentul perfect sa incercati ceva nou, ce nu ati mai facut pana acum.

Asa ca descopera mai jos cateva idei de activitati, in functie de compania cu care iti vei petrece vara.

Aboneaza-te la newsletter-ul GoFunnel. Te tinem la curent cu ultimele articole pe blog, si iti trimitem ponturi pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.
Ma abonez!
Cuprins:

Idei de activitati de vara impreuna cu intreaga familie
Idei de activitati de vara impreuna cu prietenii

 

Idei de activitati de vara impreuna cu intreaga familie

1. Incepeti ceva de la zero

De exemplu, puteti incepe o mica afacere online, un proiect DIY sau recreati un fel de mancare mai elaborat. Indiferent de proiect, va fi o activitate diferita care sa umple timpul, sa ii mentina ocupati pana si pe copii.

Iar cu rezultatele obtinute va veti mandri.

 

 

2. Construiti o mini-gradina impreuna cu cei mici

Faptul ca au grija de diferite plante si urmaresc modul in care acestea cresc frumos datorita lor, ii invata pe cei mici ce inseamna responsabilitatea.

 


 

3. Descoperiti muzee sau obiective turistice din apropiere

Nu e nevoie sa faceti cheltuieli foarte mari pentru a descoperi si a va bucura de locuri noi. Chiar si orasul vostru poate ascunde comori de care nu aveati habar.

Mergeti la toate muzeele din oras, dar si la alte obiective turistice in localitatile din apropiere.

 


 

4. Participati la o activitate care va va ridica adrenalina

Zbor cu parapanta, pilotaj pe circuit, rafting, rapel sau tiroliana… Idei de activitati sunt o multime. Ideea e sa va faceti putin curaj, pentru ca rezultatele vor fi uimitoare, iar amintirile, de neuitat.

 


 

5. Faceti fotografii cu tematica, in familie

Probabil esti familiarizat cu sedintele foto de familie de Craciun sau de maternitate. Insa puteti face sedinte foto tematice si pe timp de vara, chiar daca nu e o ocazie speciala. 

Cautati idei pe Pinterest; sunt o multime de teme posibile, pentru a va crea noi amintiri.

 


 

6. Incercati-va talentele artistice in bucatarie 

De exemplu, puteti crea propria marca de inghetata in familie sau retete pentru cartea de bucate a familiei. Continuati provocarea printr-un brainstorming in familie pentru a gasi cel mai fun sau mai interesant nume pentru reteta voastra.

 


 

7. Faceti un turneu de jocuri

In casa (feriti de soare), la cort sau pe terasa, puteti sa va bucurati de jocurile preferate. Duceti cu voi GoFunnel, Catan, Activity, Saboteur, Wings sau ce va place sa jucati si descoperiti locuri noi si confortabile.

 


 
8. Construiti un moodboard de vacanta

Planificati impreuna vacanta ideala. Luati o rama din lemn sau metal, sau puteti lipi si scrie lucruri intr-o agenda.

Adunati fotografii cu locurile pe care vreti sa le vizitati, mesaje si citate, inimioare de hartie, scoici si flori presate etc.


 

9. Faceti un roadtrip prin tara

Daca aveti cateva fonduri alocate pentru un concediu mai organizat, urcati-va in masina si mergeti unde va duce drumul. 

Puteti alege destinatiile la intamplare sau va puteti face rezervari la diverse pensiuni pe care vreti neaparat sa le incercati (de exemplu, Pastravaria Alex din Maramures, Casa cu Suflet din Sighisoara, Green Village din Sfantul Gheorghe, Arsenal Park din Orastie etc.)

 


 

10. Mergeti la pescuit

Testati-va rabdarea si blindati-va bine cu spray pentru tantari. Mergeti cu intreaga familie la pescuit sau profitati de liniste pentru a citi o carte sau a dormi in hamac.

 


 

Idei de activitati de vara impreuna cu prietenii

11. Faceti maraton de filme in aer liber

Faceti o cheta si luati-va un proiector, nu trebuie sa fie foarte scump. 

Mai aveti nevoie de un cearsaf bine intins, popcorn si cateva scaune confortabile.

Apoi gasiti un spatiu unde va puteti strange fara a deranja vecinii, si uitati-va la filmele preferate.

 

 

12. Organizati o drumetie

Iesiti in explorare pe muntii din apropiere, bateti potecile (marcate, ca nu vreti sa apareti la stiri) si incercati sa dormiti sub cerul liber. Va fi o super experienta.

 


 

13. Iesiti cu bicicletele

Puteti sa pedalati in oras mai pe seara, dar mai comod va fi sa mergeti prin paduri si pe drumuri forestiere. Va fi mai racoare.

 

 

14. Creati si ascundeti o capsula a timpului

E greu sa prevezi ce urmeaza sa va aduca viata. Asa ca opriti putin timpul - adunati amintiri pe parcursul verii, scrisori si fotografii, si puneti-le la pastrare.

Poate fi o cutie de pantofi, un borcan sau orice credeti voi de cuviinta. Stabiliti data cand veti deschide capsula, setati un reminder in calendar si sigilati capsula.

 


 

15. Mergeti la un show de standup

Aproape in fiecare oras au loc astfel de show-uri, chiar daca nu lunar. Asa ca profitati de ocazie si mergeti la standup. Experienta live nici nu se compara cu urmaritul de video-uri pe YouTube.

 


 

16. Faceti un club de hobby

Poate fi vorba de acelasi hobby sau puteti crea un club ce include diverse grupuri de hobby. Ideea e sa aveti un spatiu unde sa faceti impreuna ceea ce va pasioneaza.

 


 

17. Iesiti langa un lac 

Aceasta locatie deschide oportunitati pentru o multime de lucruri de facut: camping, inot, canoe, iesiri cu barca, pescuit (daca se poate).

 


 

18. Faceti o actiune de voluntariat care sa va uneasca

Combinati iesirile cu putina munca de voluntariat. De exemplu, daca faceti drumetii, puneti si niste saci de gunoi cu voi + manusi. Nu va fi chiar atat de greu sa reveniti in oras cu 1-2 saci plini, dar actiunea voastra, daca o tot repetati, are un impact extraordinar.

De asemenea, vara, puteti sa pastrati la voi boluri de plastic si o sticla cu apa, pentru cateii si pisicile fara stapan.

 


 

19. Mergeti la mare, dar nu intr-o statiune cunoscuta

Stim deja ca plaja este burdusita de turisti. Totusi vedeti daca va puteti orienta spre zone mai putin cunoscute, unde nu aveti toate conditiile la distanta de o mana, dar unde e mai putin aglomerat.

 


 

20. Faceti un foc de tabara cu povesti de groaza

Pentru cei mai curajosi, puteti organiza un foc de tabara cu fel de fel de povesti, care de care mai horror. Rezultatul ar putea fi o noapte in care sa stati ca pe ghimpi, dar si adrenalina va fi la cote maxime.

 


 

Pentru azi ne oprim aici. 

Urmeaza sa postam curand partea a II-a a articolului, cu inca 20 de idei de activitati pe timp de vara, pentru cupluri si pentru teambuilding.

Fii pe faza!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!