Idei de cadouri pentru prieteni si familie de Mos Nicolae

Idei de cadouri pentru prieteni si familie de Mos Nicolae
Sezonul cadourilor bate la usa, incepand cu startul lunii decembrie. 

Dar pentru multi dintre noi, alegerea cadourilor potrivite se transforma intr-o mare bataie de cap - fie din cauza lipsei de timp pentru cautat, fie din lipsa de inspiratie.

Apoi, cadourile pentru Mos Nicolae nu ar trebui sa fie nici foarte scumpe, ci la un pret decent. Pe 6 decembrie iei cadouri care sa duca la distractie impreuna, precum si relaxare si nostalgie la rememorarea povestilor din copilarie.

Asa ca, pentru azi am pregatit 10 idei de cadouri pentru prietenii si familia ta, pe care sa le iei in considerare pentru Mos Nicolae si, mai departe, pentru Craciun.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si ti le trimitem direct in inbox!
Ma abonez!
Cuprins:
  1. Board games 
  2. Un tricou personalizat
  3. Dulce cu poveste 
  4. Termos smart
  5. Harta razuibila
  6. Set creativ Prazlea 
  7. Buchet altfel 
  8. Hanorac / o bluza cu spirit romanesc 
  9. Set pentru pictura pe numere 
  10. Bratara personalizata
 

1. Board games 

Ce altceva este mai potrivit pentru petrecerea timpului impreuna decat un joc de masa? Daca de Mos Nicolae iei GoFunnel sau alt board game, e cadoul ideal sa il folositi impreuna toata luna decembrie, in vacanta de Craciun si mult timp dupa aceea.

Noi iti recomandam GoFunnel cu tot dragul, mai ales ca pe langa distractie, veti invata si chestii noi legate de vanzari si business.
 

2. Un tricou personalizat

Surprinde-ti prietenii sau membrii familiei cu un tricou care ii defineste. Cu siguranta stii ce le place sau vreun citat care ii reprezinta.

Poti comanda un tricou cu un mesaj existent sau sa il personalizezi cu ce mesaj doresti de aici.


 

Sursa: gravolo.ro

Ai putea chiar sa faci un set pentru intregul grup de prieteni sau pentru cei din familie, inclusiv tricouri pentru copii.
 

3. Dulce cu poveste

Un cadou tipic de Mos Nicolae e pachetul cu dulciuri. Dar tu poti duce cadoul la urmatorul nivel, imbinand nostalgia copilariei cu gustul catifelat de ciocolata.

Poti comanda o Carte cu Bucurii, un cadou perfect si pentru adulti, si pentru copii.

 

Sursa: bucuria.ro
 

4. Termos smart 

Pentru ca tot e sezonul rece, un cadou potrivit de Mos Nicolae este un termos smart, din otel inoxidabil, care sa arate si temperatura bauturii dinauntru.

Il poti comanda aici, pe culoarea dorita pentru destinatarul cadoului tau.

 

Sursa: travs.ro
 

5. Harta razuibila

Din proprie experienta iti spunem ca o harta razuibila este intotdeauna primita cu entuziasm. Iar prietenii si familia sigur te vor intreba de unde stii sa iei cadouri atat de faine.

Poti comanda o harta razuibila a Romaniei, dar nu numai. Poti alege o harta de lux, un jurnal cu harti multiple - ideea e sa te documentezi si sa alegi o harta cat mai interesanta pentru destinatarul cadoului.

 

Sursa: mindblower.ro
 

6. Set creativ Prazlea

Multi dintre noi suntem prinsi in vartejul activitatilor de zi cu zi, asa ca nu mai apucam sa ne folosim indemanarea pentru a crea lucruri cu mainile noastre.

Ofera-le prietenilor si familiei o oaza de relaxare cu un set creativ de cusut. E un cadou fantastic pentru orice persoana, indiferent de sex sau ocupatia de zi cu zi.

 

Sursa: myromanianstore.com
 

7. Buchet altfel

Cauti o idee de cadou funny de Mos Nicoale? Comanda un buchet de flori altfel. Buchetul poate contine dulciuri, cafea, bauturi alcoolice, momeli pentru pescuit, carti, gheme de ata pentru crosetat etc.

Ideea e sa alegi buchetul potrivit pentru destinatarul cadoului, in functie de interesele lui. Ramane sa primesti coletul la usa sau sa i-l livrezi direct.

 

Sursa: alteflori.ro
 

8. Hanorac / o bluza cu spirit romanesc

Fa-ti prietenii sa poarte motivele romanesti cu mandrie. Alege-le un hanorac sau o bluza cu spirit romanesc, dupa exemplul multor sportivi romani de performanta.

Avand in vedere faptul ca review-urile magazinului sunt foarte bune, ai si garantia pentru calitatea produselor, asa ca poti comanda cu incredere.

 

Sursa: colorescu.ro
 

9. Set pentru pictura pe numere 

Ai prieteni sau membri ai familiei carora le place sa ia pensula in mana si sa creeze lucruri faine? Un set pentru pictura pe numere e numai bine nimerit pentru ei. Daaar acest cadou e potrivit si pentru cei care, de obicei, nu se inteleg foarte bine cu pictura.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile si sa pictezi cu culorile indicate, fara sa depasesti liniile.

 

Sursa: dego.ro
 

10. Bratara personalizata

Transmite-le prietenilor si familiei ceea ce simti pentru ei - in argint.

Bratarile personalizate sunt un mod perfect pentru a-ti exprima sentimentele si recunostinta, iar faptul ca aleg sa le poarte pe termen lung va intari relatia dintre voi.

 

Sursa: personallyme.ro
 
Acestea au fost 10 idei care sa te inspire in cautarea cadourilor de Mos Nicolae, perfecte pentru familie si prieteni.

Speram ca alegerile noastre de azi te vor ajuta. Ai si alte idei? Lasa-ne un comentariu mai jos!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!