Monthly Recap: echipa GoFunnel a deschis comenzile in aprilie 2021

Monthly Recap: echipa GoFunnel a deschis comenzile in aprilie 2021
Am deschis comenzile pentru GoFunnel!

Gata, asta e cel mai important lucru. Dupa “lupte seculare” care au durat 1 an si 4 luni (vorba lui Ale), a venit momentul sa umplem o intreaga camera cu toate jocurile GoFunnel din primul tiraj (tiraj se spune?!).

Iar luni, 26 aprilie 2021, a devenit o data istorica pentru noi. Am avut primele comenzi pentru jocul GoFunnel!

Suntem mandri, agitati, recunoscatori, anxiosi, bucurosi… pentru ca ideea noastra a luat forma, si pentru interesul vostru, al celor care ne cititi si urmariti, si comandati jocul nostru.

Primul board game pentru eCommerce din Romania.

Asa ca MULTUMIM! 

livrari gofunnel

Urmeaza alte evenimente care sa ne impinga pe acest rollercoaster emotional, pe masura ce jocul ajunge la voi. Pregatim deja primele livrari, ne impiedicam unii de altii pe-aici, si vrem sa ne asiguram ca totul se intampla asa cum am planificat.

Iar daca tu, cel care citesti, ai primit deja board game-ul comandat, ne-ar face mare placere sa vedem reactia ta. 

Fa o poza (sau chiar video, de ce nu), cand deschizi jocul si arata-ne cum il joci impreuna cu familia, prietenii, partenerul de viata, angajatii tai… sau oricine altcineva scoate ce-i mai bun si mai rau din tine, cand e vorba de board games.

Da-ne tag pe Facebook sau Instagram!


Zona intrebarilor frecvente

pregatire gofunnel

Q: GoFunnel poate fi jucat doar de antreprenori? Sau doar de oameni care stiu chestii de afaceri?

A: Nuuu, GoFunnel poate fi jucat de oricine. Inchipuie-ti un Nu te supara frate combinat cu Monopoly - mecanismul e sa dai cu zarul si/sau sa folosesti cartile pentru a te misca pe tabla de joc si pentru a scoate pionii prin zona ta de finish.

Nu trebuie nici macar sa stii ce inseamna funnel sau reclama Google sau landing page. Atat doar ca exista explicatii legate de afaceri pe carti, pentru a justifica misiunea de pe ele (sa mergi inainte, sa mergi inapoi etc.).

Si pe acestea le vei invata pe parcurs. Si iti vor fi de folos, daca ai o cat de mica intentie sa iti faci un business propriu, la un moment dat :)

Jocul poate fi jucat de 2 persoane, 3 persoane sau 4 persoane. Cine joaca poate avea orice job in viata de zi cu zi, nu trebuie sa fie neaparat un antreprenor.

 

GoFunnel pe Instagram si Facebook

Ale si Remus au bagat pe foc bine de tot. Asa ca a iesit GoFunnel Quiz, o serie de intrebari “serioase” care asteapta doar raspunsurile voastre. 

Facem quiz-ul pe Facebook si Instagram (inclusiv pe story) asa ca va asteptam cu raspunsuri care mai de care.


GoFunnel Quiz


Un glitch in Piata

Acest paragraf este special pentru Orsi, una dintre creatoarele GoFunnel si colega noastra care lucreaza si pe partea de administrativ. Daca nu esti Orsi, te rugam sa nu citesti.

Orsi. Hei. Hello, sunshine. Ne-am gandit doar ca ar trebui sa mentionam faptul ca 60 este un numar mai mare decat 6. De fapt, chiar mult mai mare.

Zicem si noi asa, e un lucru la care sa te gandesti data viitoare cand faci o comanda de folie cu bule. Poate verifici daca nu cumva apare un 0 in plus?

bubble wrap quin

Aceasta fraza este pentru toata lumea, cu exceptia lui Orsi.

Felicitari pentru ca nu ati cumparat accidental de 10x mai multa folie cu bule decat aveam nevoie. Buna treaba.

*Ne gandim sa avem un monthly recap in fiecare… luna (asa cum ii zice numele). 

Vom incerca sa pastram formatul (noutati generale, intrebare frecventa, ce se intampla pe social si un glitch in Piata) asa ca nu ezita sa ne spui mai jos daca aceasta idee ti se pare una buna.

Sau poti sa vii chiar cu sugestii despre ce ai vrea sa citesti pe blogul nostru! 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!