Monthly Recap: primele pareri despre GoFunnel Board Game

Monthly Recap: primele pareri despre GoFunnel Board Game
A trecut o luna de cand am facut lansarea oficiala GoFunnel.
 
Si, sincer vorbind, suntem impartiti intre doua stari: oboseala… si entuziasm!
 
E prima data cand cream un produs fizic de la zero, total diferit fata de ghiduri sau cartea sau resursele din Academia de eCommerce. 
 
Am vrut sa experimentam pe pielea noastra care sunt provocarile clientilor nostri si cum e sa gandim strategii de lansare & marketing in cazul unui produs tangibil, accesibil pentru toti.
 
Reactiile primilor jucatori GoFunnel ne incurajeaza. Asa ca, pentru recapitularea de azi, am ales cateva materiale pe care ni le-ati trimis. 
 
Te invitam alaturi de noi sa vezi care sunt stirile lunii mai si primele pareri despre joc :) 
 
Ramai la curent cu ultimele noutati despre GoFunnel. Joaca si tu primul board game pentru eCommerce din Romania sau fa-l cadou unui prieten pasionat de jocuri de societate!
Ma abonez!

Primele pareri despre GoFunnel

Proti Plays a facut atat un video de unboxing, cat si unul cu recenzia + cum se joaca GoFunnel. Multumiiim!



Calin Iepure spune ca…

"L-am testat zilele trecute la un picnic cu colegii de la SELLification - The Professional's Selling Game si ne-am distrat de minune!

Cu toate ca stiam o multime de lucruri despre marketingul online, jocul ne-a intrigat si ne-a ajutat sa intelegem ca un client in funnel nu este inca un client pe deplin castigat, ca lucrurile serioase se pot invata prin joaca si ca distractia se poate transforma in conversii!"
 
Vezi si alte materiale si pareri despre GoFunnel:

 
 
pareri gofunnel
 

Zona intrebarilor frecvente

Q: Cand tragem carti? Se trag carti doar cand pici cu pionul pe o patratica colorata? In plus, cat ar trebui sa ne plimbam pe patratelele fara numere?
 
A: Hai sa le luam pe rand.
 
Initial, la inceputul jocului, fiecare jucator trage cate o carte din pachetele rosu, galben si verde (deci ai 3 carti in mana). 
 
Apoi, in timpul jocului, da, se trag carti doar cand clientul aterizeaza pe un patrat colorat. Tragi o carte de aceeasi culoare si, in cazul in care ai mai mult de 3 carti in mana, fie joci una dintre ele, fie renunti la cea / cele in plus.
 
Patratele fara numere sunt cele din mijlocul board-ului (numit Zona de interes). 
 
Practic, aici poti sa plimbi pionul pentru a strange carti in momentul in care ai mai putin de 3 carti in mana, sau vrei sa ataci pionii din funnel-urile adversarilor. 
 
In caz contrar, traversezi patratelele direct spre funnel-ul tau. 
 
Nu exista un numar de miscari obligatorii, nu trebuie sa te tot plimbi prin Zona de interes, daca nu ai de gand sa strangi carti suplimentare.


 

Facebook Live - Ale si Andreea iti spun de ce sa joci GoFunnel



Fetele au povestit despre procesul prin care a aparut jocul, cateva motive pentru care sa joci cu prietenii - dar si cu colegii, si de ce sa joci GoFunnel inaintea altora.
 
Din ce am observat noi pana acum, exista un echilibru intre tipul de jucatori: procentul de oameni de marketing sau proprietari de firme este aproape egal cu cel al jucatorilor care nu au aceasta caracteristica.
 
Asadar te invitam sa vezi inregistrarea si sa descoperi mai mult despre GoFunnel!

 

Un glitch in piata

Cate conversii trebuie sa obtii, ca sa castigi la GoFunnel?
 
Well, astazi suntem aici ca sa ne recunoastem o greseala care ne-a scapat chiar inainte de a trimite jocul la tipar.
 
Problema a aparut in zorii sedintelor de joc, nu-i de azi, de ieri. Castigam ba cu 3 conversii, ba cu 5 , ba cu 1 singura (cand ne intindeam la 2 ore de jucat, fara niciun castigator - se mai intampla si de-astea).
 
Apoi, dupa ce am stabilit ca raman 5 conversii, am actualizat si regulamentul. Si ne-am apucat sa facem ping-pong cu el, cautand si corectand alte greseli. Cand am trimis totul la tipar, am fost siguri 99% ca totul e corect.

 
cum castigi gofunnel
 
Surpriza! Prima pagina a regulamentului contine o greseala - vei castiga la 3 conversii.
 
Legenda spune ca mema cu Adi Despot de pe Slack ne-a ajuns din urma. 
 
Iar adevarul e ca ai nevoie de 5 conversii pentru a castiga la GoFunnel… sau oricate vreti voi, in momentul in care jucati :) .

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!