Idei de cadouri pentru Secret Santa

Idei de cadouri pentru Secret Santa
In anii trecuti, Secret Santa era un concurs in toata regula pentru echipa noastra. Se mergea pana la tactici si tot felul de trucuri, astfel incat destinatarul cadoului sa nu stie cine i l-a facut.

De exemplu, venit la birou mai devreme, ascunderea cadoului in alta punga de cadouri sau schimb de pachete in lift.

Secret Santa continua si acum, chiar daca intr-un mod cu mai putine interactiuni directe.

Asa ca, daca anul acesta esti Secret Santa pentru cineva la birou sau in grupul tau de prieteni, cu siguranta esti in cautare de idei cu un buget mai mic.

In general, mai putin de 50 de lei, insa sunt si situatii in care suma alocata urca pana la 100 de lei.

Aici gasesti cateva idei de cadouri pe care le poti face de Secret Santa. Speram sa te ajute sa faci cea mai inspirata alegere pentru destinatarul cadoului tau.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si ti le trimitem direct in inbox!
Ma abonez!
Cuprins:
  1. GoFunnel
  2. Lampa de veghe cu umidificator
  3. Planner Made for Business
  4. Bomboane din ciocolata belgiana
  5. Cutia cu sosete de Craciun
  6. Paleta profesionala de farduri
  7. Fular din lana Merinos
  8. Set pentru ingrijirea tenului
  9. Dreamcatcher
  10. Unul sau mai multe pin-uri

1. GoFunnel - joc de societate pentru oamenii intreprinzatori

Desigur ca vom incepe lista de idei cu jocul nostru. Uite de ce este perfect sa il faci cadou de Secret Santa:

  • Introduce orice persoana in lumea antreprenoriatului online, iar daca destinatarul cadoului tau are aptitudini de business, il ajuta sa si le cultive.
  • Poate fi folosit pe termen lung, in diverse situatii: la iesirile cu prietenii, in serile cu familia, in teambuilding-uri, in pauzele la birou, in concedii etc.
  • In aceasta perioada are un pret special de Sarbatori, mai jos de 100 de lei.
  • Vine gata impachetat sa fie dat cadou - ne ocupam noi de impachetarea speciala, iar factura o primesti doar pe email.

Iti face cu ochiul aceasta idee? E momentul sa comanzi GoFunnel si sa il faci cadou de Secret Santa. Sigur va fi apreciat.

Vezi si: Idei de cadouri pentru prieteni si familie de Mos Nicolae

2. Lampa de veghe cu umidificator

O lampa de veghe este un cadou potrivit pentru orice tip de persoana, indiferent de sex sau interese. Practic, daca nu cunosti persoana respectiva foarte bine, te ajuta sa scapi repede.


3. Planner Made for Business

Plannerul este cel mai nou material fizic lansat de noi in Academia Gomag. Precomenzile incep curand in Academie, iar livrarile se fac din 14 decembrie - asadar, ai suficient timp la dispozitie sa il trimiti catre destinatar.

Plannerul Made for Business functioneaza ca o agenda + organizator, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Practic, e cadoul perfect pentru ca destinatarul cadoului tau sa inceapa 2022 cu dreptul.


4. Bomboane din ciocolata belgiana

Noi am incercat ciocolata de la Bonjour Choco si iti putem spune cu mana pe inima ca nu se compara cu nimic din ce ai mancat pana acum. Bomboanele de ciocolata belgiana au o finete extraordinara; practic, ti se topesc in gura.

Preturile magazinului sunt accesibile, asa ca poti oferi in dar de Secret Santa o experienta pe care sigur nu o va uita prea curand.


5. Cutia cu sosete de Craciun

La fel ca si ciocolata sau obiectele de luminat, sosetele sunt cadouri perfecte de Secret Santa, mai ales cand trebuie sa faci un dar cuiva pe care nu il cunosti foarte bine.

Alege sosete funky, cu motive de Craciun sau cu motive amuzante, legate de preferintele destinatarului - daca stii detalii despre acestea.

6. Paleta profesionala de farduri

Ai o colega sau o prietena interesata de makeup? Cu siguranta. Daca se intampla sa trebuiasca sa ii faci un cadou de Secret Santa, poti alege un produs de makeup.

De exemplu, o paleta profesionala de farduri, vegana.


7. Fular din lana Merinos 

Indiferent ca ninge, ploua, sau avem soare cu dinti, temperaturile abia au inceput sa scada si vor scadea in continuare, in lunile care urmeaza.

Asa ca ofera in dar de Secret Santa un fular special, impletit la comanda, din lana merinos. Exemplul pe care ti l-am oferit aici este o nebunie printre fete, insa exista si modele pentru barbati.





Vezi si: 7 Motive sa incerci mereu lucruri noi in viata

8. Set pentru ingrijirea tenului

Poluarea, expunerea la soare si stresul ne afecteaza tenul in fiecare zi. Asa ca, indiferent de sex, ar trebui sa acordam mai multa atentie pielii noastre, pentru a preveni atat imbatranirea tenului, cat si alte probleme mai grave.

Un cadou bun de Secret Santa este un set creat special pentru ingrijirea tenului.

9. Dreamcatcher

De Secret Santa alege un cadou cu personalitate - un prinzator de vise

Ai modele mai feminine sau mai masculine din care poti alege, precum si produse complementare, daca stii ca destinatarul cadoului tau are anumite preferinte (agenda cu coperta din piele, lumanari parfumate, articole de imbracaminte in anumite stiluri etc.).


10. Unul sau mai multe pin-uri

Pin-urile sunt cadouri de efect cand poarta un mesaj ce il reprezinta pe destinatarul cadoului. 

De exemplu, poti alege un pin cu mesaj text, o imagine pentru nostalgici, un animal de companie pentru iubitorii acestora si asa mai departe.




Cum ti se par propunerile noastre de azi? Inspira-te si alege cele mai interesante cadouri de Secret Santa, chiar si cu un buget limitat!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!