Idei de afaceri online pentru femei

Idei de afaceri online pentru femei
In mediul antreprenorial, femeile au oportunitati imense pentru succes. 

Pentru ca, in definitiv, ceea ce te transforma intr-un antreprenor de legenda este implicarea, munca si flerul de a profita de oportunitati - nu caracteristicile fizice.

Deoarece suntem in luna martie si e un moment in care admiram si suntem recunoscatori femeilor din viata noastra, pentru astazi am pregatit o lista cu idei de afaceri online pentru ele.

Considera-o sursa de inspiratie, pentru tine sau pentru cineva din viata ta care se afla in cautarea unor idei pentru a da startul propriului proiect.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
Cuprins:
  1. Magazin online de bijuterii
  2. Magazin online cu produse pentru aromaterapie
  3. Magazin online cu specialitati din ciocolata
  4. Magazin online cu produse pentru copii
  5. Magazin online de fashion
  6. Magazin online de cosmetice 
  7. Magazin online de cursuri specializate
  8. Magazin online cu produse dintr-o anumita tara
  9. Magazin online cu pachete pentru diverse ocazii
 

1. Magazin online de bijuterii


E, intr-adevar, o provocare sa vinzi bijuterii online, cand sunt atatea magazine online cu accesorii prezente pe piata din Romania. Insa nu e imposibil.

Cheia e sa gasesti tipul de produse si elementele diferentiatoare care scot noul magazin in evidenta. Iar apoi, totul depinde de creativitatea materialelor de marketing si a campaniilor.

 


Poti sa vinzi bijuterii dintr-un anumit tip de material, create cu o anumita tehnica, handmade, gravate, cu un anumit mesaj (dintr-o colectie ready-made sau personalizata).

Limita e doar cea impusa de creativitatea si alegerile fiecareia.

Vezi si: Idei de cadouri pentru sarbatoritii din luna martie

 

2. Magazin online cu produse pentru aromaterapie>/a>


Registrul senzorial ne afecteaza atat starea de spirit, cat si actiunile pe care le facem zi de zi. Asa ca un magazin online pentru aromaterapie poate fi o idee buna de afacere pentru o antreprenoare hotarata.

Din nou, nu intri intr-o piata fara competitori, ba din contra. 

Poti alege sa te diferentiezi prin povestea creata in jurul brandului, prim modul in care folosesti triggerele potrivite pentru a declansa alegeri emotionale si prin fidelizarea clientilor.

 


Vei avea o afacere pe cat de provocatoare, pe atat de satisfacatoare.
 

3. Magazin online cu specialitati din ciocolata


Exista o multime de tipuri de produse pe care le poti aduce intr-un astfel de magazin, de la selectii de ciocolata belgiana, de exemplu, pana la specialitati create in combinatie cu alte ingrediente.
 


O afacere online cu ciocolata e un alt tip de business care apeleaza la registrul senzorial. Iar cand alegi specialitati, iti dai seama curand cat de mare e diferenta dintre gustul si aroma acestora, fata de ceea ce se gaseste in supermarket-urile obisnuite.

Sunt diferente pe care le poti folosi in promovare si fidelizarea clientilor.

 

4. Magazin online cu produse pentru copii


Multe mamici sau gravidute deschid un astfel de business, dat fiind faptul ca prind experienta pe masura ce sarcina avanseaza sau copiii cresc.

Si un business creat din experienta sau o nevoie acuta cu care te confrunti (pe care ai validat-o in piata) are sanse bune de succes.

 


Poti vinde articole de imbracaminte si accesorii pentru copii, jucarii, seturi pentru botez, marsupii, carucioare, obiecte pentru camera bebelusului, pentru masa, scutece, perne pentru gravide, haine pentru alaptat si muuulte multe altele. 

Incepe cu o selectie mai mica de produse, si, in timp, poti sa tot lansezi produse noi.

Vezi si: Idei pentru nume de afacere online in diverse industrii

 

5. Magazin online de fashion


Un alt tip de afacere online provocatoare pentru femei e in zona de fashion. Te poti specializa pe un anumit public: haine pentru dame, haine pentru barbati, pentru copii, pentru cupluri, pentru sport.

Te mai poti nisa pe incaltaminte, doar pentru femei, doar pentru barbati, sau pentru ambele categorii. Sau poti vinde sosete. Sau accesorii vestimentare. Sau lenjerie intima si costume de baie. Sau doar haine de la un anumit brand.

 


E greu sa vinzi de toate pentru toata lumea cand exista deja jucatori mari in piata, dar cand te nisezi, sansele sa tot cresti sunt mari.
 

6. Magazin online de cosmetice 


Stii care e avantajul cand vinzi cosmetice online in Romania, ca femeie? Poti sa fii propriul tau influencer si propriul tau model (sigur, si barbatii pot face asta, insa cu siguranta exista o reticenta pe piata noastra).
 


Categoriile de produse pe care poti vinde in aceasta industrie sunt oooo multime, asa ca depinde doar de tine ce vrei sa alegi: produse pentru ingrijire personala, makeup, cosmetice bio, cosmetice de la anumite branduri, cosmetice pentru un anumit tip de public (piele sensibila, par cret etc.), cosmetice din anumite tari (koreene, arabesti, etc.).

Vezi si: Cum gasesti idei de business bune

 

7. Magazin online de cursuri specializate


Din ce in ce mai populare, inclusiv in Romania, sunt cursurile online de specialitate, acreditate sau nu. Iar tehnologia a avansat extraordinar, asa ca acum poti sa iti faci direct un magazin online cu astfel de produse, fara sa fie nevoie de instalari de plugin-uri si dezvoltari de la 0.

Noi, la Gomag de exemplu, oferim un astfel de modul in platforma.

 


Ideea e sa te gandesti la ce te pricepi sa faci sau in ce zona ai experienta. Ia-ti niste lumini si o camera decenta si pune-te pe treaba.

Poti face diverse cursurile specializate pe domeniul tau si sa le vinzi online.

 

8. Magazin online cu produse dintr-o anumita tara


Intotdeauna exista un sambure de curiozitate pentru ceea ce e nou si neincercat. Dar, de prin 2020, cand nu prea am mai avut ocazia sa calatorim atat de liber prin diverse colturi ale lumii, aceasta curiozitate a cam ramas nesatisfacuta.

Si nu avem rabdare sa asteptam mult dupa un pachet venit din Asia, de exemplu.

 


Asa ca uite o idee de magazin online: produse, alimentare sau nu, dintr-o anume tara sau din mai multe tari. In acest caz va trebui, sigur, sa lucrezi cu stocul tau, pentru a evita termenele lungi de livrare.
 

9. Magazin online cu pachete pentru diverse ocazii


Te-ai surprins vreodata cu un pachet misterios? Ei bine, acest tip de achizitie se bazeaza pe o dorinta emotionala a clientilor, mai degraba decat pe o nevoie. Dar nu trebuie sa faci doar pachete misterioase.

Poti realiza pachete pentru viitorii miri, pentru botez, pentru turisti, pentru amatorii de sporturi extreme, pentru corporatisti, pentru aniversarile de x ani, pentru amatorii de gatit etc.

Lista e luuunga si o poti completa cu orice vrei.

 


Cheia e sa alegi produse interesante si relevante, si iti poti face un magazin super diferti fata de orice altceva exista pe piata.

Cum ti se par ideile noastre de azi? Inspira-te din lista sau trimite-o unei femei importante din viata ta, care isi doreste o afacere noua pe viitor.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!