3 Moduri in care te ajuta GoFunnel daca esti antreprenor

3 Moduri in care te ajuta GoFunnel daca esti antreprenor
Au trecut mai bine de 2 ani de cand am lansat board game-ul GoFunnel. De-a lungul timpului, jocul nostru a ajuns la o multime de oameni si intr-o multime de situatii.

De la pasionati de board game-uri, pana la echipe si antreprenori, GoFunnel a fost folosit in diverse scopuri, educative sau pur si simplu relaxante. 

In urmatoarele 2 materiale pe blog, as vrea sa povestim despre ce efect am observat ca are acest joc, in cele mai frecvente situatii in care e folosit.

Iar azi povestim despre modurile in care te ajuta GoFunnel daca esti antreprenor. Indiferent ca esti incepator, urmeaza sa lansezi un magazin, sau ai deja experienta, echipa si o afacere cu istoric pe piata.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!
Ma abonez!
1. Schimbarea perspectivei cand cauti idei noi

Stii care este combustibilul antreprenorilor de succes? Ideile. 

Responsabilitatea ta este sa gasesti idei noi sau aspecte unice ale unor idei existente, pe care, pe baza datelor si a proceselor, sa le transformi in unelte pentru crestere.

Deschiderea unei afaceri porneste de la o idee. Modul in care faci business porneste de la o idee. Strategia de marketing se formeaza pe baza ideilor. Ritmul tau de crestere accelereaza sau scade in functie de felul in care iti implementezi ideile.

Asadar, trebuie sa iti deschizi perspectiva si sa ramai receptiv(a).

 

via GIPHY


De unde vine inspiratia? De peste tot din jurul tau, dar mai ales din ocaziile cu potential in directia in care vrei sa evoluezi.

Pentru antreprenori, GoFunnel reprezinta un mediator in acest proces. Mecanismul de joc e simplu, insa combinatiile de scenarii in joc sunt nelimitate. 

Ai oportunitatea sa vezi ce se poate intampla in relatia cu clientii tai, fara sa existe efecte reale, fara sa iti afecteze afacerea.

Iar pe baza scenariilor identificate si plauzibile pentru tipul tau de business, iti poti crea planuri si strategii: pentru optimizarea punctelor de contact cu clientii, pentru eficientizarea politicilor pentru angajati, pentru crearea strategiei de promovare, pentru identificarea de noi parteneri etc.

Cartile GoFunnel iti dau idei pentru directia catre care sa te orientezi si ce se poate intampla pozitiv sau negativ, in functie de interferentele din interiorul si exteriorul business-ului tau.

E un exercitiu extraordinar, si care iti poate deschide usa spre idei, tehnici si modele noi de crestere.

Vezi si: 4 motive pentru care sa joci GoFunnel


2. Activitate de teambuilding cu echipa ta

Daca ai deja o echipa pentru afacerea ta sau vrei sa creezi una, un element pe care vrei sa il previi este inradacinarea intr-un mod de gandire limitat. E normal ca oamenii tai sa fie prinsi in rutina responsabilitatilor de zi cu zi.

Insa cand acesti oameni isi pastreaza perspectiva deschisa, te pot ajuta cu noi idei si directii in care sa evolueze afacerea.

GoFunnel reprezinta un mod distractiv in care sa inteleaga in profunzime ce presupune o afacere online si cum gandesc, de fapt, clientii cu care interactioneaza. Iar daca sarcinilor lor nu presupun contact cu clientii, e si mai important sa afle asta.

 

via GIPHY


Jocul GoFunnel e o activitatea de teambuilding pentru departamentele tale. Propune-le colegilor tai sa joace aplicat, pe modelul tau de business vs concurenti, de exemplu.

Sau 2 asociati in business vs 2 competitori. Extrapolati exemplele de pe carti la situatii din business-ul tau si, in acest fel, puteti transforma impreuna sesiunea de joc intr-o sedinta creativa de brainstorming.

Gasiti modele noi pentru propria palnie de vanzari, luand in calcul scenarii noi, la care nu v-ati gandit pana acum.

Cand toti angajatii tai inteleg ce se intampla in spatele business-ului si cum functioneaza mintea clientilor, iar echipa actioneaza in mod unitar, apar noi oportunitati pentru dezvoltarea afacerii. 


3. Metoda de training pentru antreprenorii la inceput de drum

Cel din urma mod in care sa folosesti GoFunnel, despre care vorbim azi, este dedicat antreprenorilor la inceput, care urmeaza sa isi deschida o afacere sau au facut deja primii pasi in aceasta directie.

Board game-ul GoFunnel te introduce in lumea eCommerce-ului in principal prin reprezentarea palniei de vanzari - element critic pentru formarea strategiei de atragere si convingere a clientilor.

Practic, te invata sa iti formezi o baza corecta. Iar cand fundatia e solida, constructia ta are mai multe sanse sa se inalte puternica si profitabila.

 

via GIPHY


Apoi, cartile in combinatie cu rolurile de joc te ajuta sa intelegi ce efect au deciziile - daca e sa facem o comparatie, te ajuta sa iti ridici peretii, sa mobilezi casa si sa construiesti o experienta placuta pentru musafirii tai.

Cand joci GoFunnel descoperi si exersezi elemente necesare intr-un business online, cum ar fi sales funnel, strategii si scenarii de marketing, bariere decizionale in calea clientilor si in calea partenerilor, factori interni si externi care influenteaza drumul clientului prin funnel etc.

Cu GoFunnel te poti antrena fara ca deciziile tale sa aiba efect in viata reala, asupra clientilor si asupra banilor. 

In timp, poti avansa la a juca aplicat, pe ideile tale, astfel incat sa descoperi potentiale directii si solutii pe care sa le practici in propria ta afacere.

Vezi si: 5 sfaturi pentru a face seara de GoFunnel mai interesanta


GoFunnel e o unealta pentru antreprenori. 

Dar trebuie sa o folosesti corect, daca vrei sa te ajute in aceasta privinta.

Inspira-te din articolul de astazi. Foloseste board game-ul pentru cresterea ta profesionala si a echipei tale, daca ai una. Fa o comanda, simplu si rapid, pe site, iar jocul ajunge la tine cat ai zice “conversie” 🙂

Pana data viitoare!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!