De ce sa oferi cadou de Craciun GoFunnel, board game-ul pentru antreprenori

De ce sa oferi cadou de Craciun GoFunnel, board game-ul pentru antreprenori
Ti-ai facut lista de cadouri pentru Craciun? Cu cat incepi cumparaturile mai devreme, cu atat mai putin stres pentru tine.

Produsele care pot fi facute cadou sunt infinite, asadar problema e sa alegi ce se potriveste cel mai bine pentru destinatarii cadourilor tale.

De data aceasta, noi am vrea sa iti recomandam GoFunnel ca idee de cadou de Craciun. De ce?

Pentru ca este un joc atat de versatil, incat sa potriveste pentru o multime de tipuri de persoane si motive.

Hai sa vedem impreuna ce face GoFunnel cadoul potrivit de Craciun. 

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!
Ma abonez!

GoFunnel face cunostinta oricui cu lumea antreprenoriatului


Am creat GoFunnel, in primul rand, pentru a introduce cat mai multi romani in universul antreprenorilor si in special al oamenilor cu business-uri online.

Daca ai prieteni, membri ai familiei sau colegi care se gandesc sa isi deschida propria lor afacere, intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, GoFunnel le va oferi primele notiuni de care au nevoie pentru a reusi - pe care le vor retine fara a face eforturi constiente.

“Propria afacere” suna intimidant cand te gandesti cata informatie trebuie sa retii, nu-i asa?

GoFunnel simplifica acest prim pas in lumea afacerilor.

Chiar si pentru copii si adolescenti e o resursa, pentru ca invata prin joc ideile de baza a ceea ce inseamna un magazin online.

Explicatiile de pe carti sunt usor de inteles, chiar daca jucatorii nu au mai avut de-a face pana acum cu lumea business-urilor, dar au un minim de experienta cu cumparaturile online - majoritatea dintre noi avem aceasta experienta azi.

Iar mecanismul de joc e super simplu. Ramane doar sa faceti intalniri de joc si sa va intreceti cine obtine mai multi clienti pentru afacerea lui.

Vezi si: 4 motive pentru care sa joci GoFunnel

 

 

GoFunnel este un cadou folositor pe termen lung


Continui ideea de la ideea dinainte.

Un board game precum GoFunnel poate fi jucat de nenumarate ori, si cu cat il joci mai mult, cu atat gasesti combinatii mai diverse de atac si strategie.

Cand facem un cadou, de multe ori cea mai importanta preocupare e ca acesta sa fie unul folositor pe termen lung, nu doar un alt obiect de ascuns prin sertare sau de adunat praful pe raft.

GoFunnel este un cadou care va aduce bucurie si distractie, cu un strop de invatare, de fiecare data cand il jucati impreuna.

Iar faptul ca ajuta la dezvoltarea abilitatilor de antreprenor va duce la mai multa incredere in deciziile oamenilor care il joaca.

 

GoFunnel este un joc nou pe piata pentru pasionatii de board games


Board game-urile au devenit de ceva vreme un cadou clasic de Craciun - si asta pentru ca pot fi folosite imediat ce au fost primite.

Cu fiecare nou board game lansat pe piata, grupul pasionatilor creste, pentru ca acum exista cate ceva pentru toata lumea, in functie de preferinte si hobby-uri.

Daca prietenii tai sau cineva din familie debordeaza de creativitate si idei interesante, GoFunnel este board game-ul potrivit pentru a fi cadou de Craciun.

Intalnirile de joc se vor transforma in adevarate scene unde fiecare dintre jucatori se va intrece pentru a inventa o strategie cat mai spectaculoasa.


Vezi si: Idei de cadouri pentru Secret Santa


 

GoFunnel aduce prietenii si familia impreuna


Poate cel mai tare atu al unui board game facut cadou e ca reprezinta o promisiune - ne revedem curand si il jucam impreuna.

In vremurile de azi, aceasta e o promisiune mai valoroasa decat oricand.

GoFunnel nu e un joc pe care il poti juca de unul singur. Ai nevoie de cel putin inca o persoana pentru a va desfasura pe tabla de joc.

Asa ca, daca il oferi cadou de Craciun acum, GoFunnel este un joc sub scuza caruia sa va intalniti mai des sau sa aveti mini vacante mai des, pentru a va juca impreuna.

Daca il comanzi acum, vine gata impachetat in hartie deosebita de Craciun. Il poti comanda fie la adresa ta, fie direct la destinatar, iar factura iti va fi trimisa doar tie pe email.

Mai mult, pentru perioada Sarbatorilor am pregatit un pret special, mult redus fata de pretul obisnuit.

Ce zici, te-am convins? Comanda GoFunnel ca un cadou de Craciun deosebit pentru prietenii sau familia ta. 

Va duce la o multime de momente frumoase impreuna, de sarbatori si in anul ce are sa vina :) .

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!