Planuri, ponturi si evenimente pentru luna februarie

Planuri, ponturi si evenimente pentru luna februarie
Luna februarie se apropie cu pasi repezi, asa ca e momentul pentru o noua doza de idei, evenimente si sfaturi de dezvoltare pentru urmatoarele 29 de zile.

Planificarea din timp te va ajuta sa profiti la maximum de timpul disponibil, astfel incat sa ai siguranta ca iti atingi obiectivele propuse si nu pierzi resurse degeaba. Indiferent pe ce palier al vietii tale.

Tine cont de informatiile aflate aici pentru a-ti ajusta planul si evolueaza precum Fat-Frumos, intr-o luna cat in trei :) .

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
Calendarul evenimentelor februarie



1 februarie - Ziua muncii de acasa in mod confortabil
2 februarie - Ziua clatitelor
10 februarie - Anul nou chinezesc (Anul Dragonului de Lemn)
14 Februarie - Valentine’s Day
16 februarie - Ziua inveselirii persoanelor morocanoase
17 februarie - Ziua actelor de bunatate
18 februarie - Ziua bateriei
19 februarie - Ziua Constantin Brancusi
24 Februarie - Dragobete
26 februarie - Ziua spunerii basmelor
28 februarie - Ziua dormirii in public

Luna iubirii va insemna eforturi si, poate, cheltuieli in plus pentru tine chiar daca nu esti intr-un cuplu. Pana la urma, o felicitare draguta sau un produs necesar e potrivit sa iti exprimi iubirea si fata de bunici, de exemplu.

De asemenea, daca ai o afacere sau un job influentat de aceste evenimente, e important sa le stii si sa iti faci planurile tinand cont de ele. Iti poti lega campaniile de marketing sau modul de comunicare de evenimente si ocazii, mai ales cand transmiti mesaje catre o audienta afectata de acestea.

Vezi si: 24 de sfaturi pentru tine in 2024


Idei de activitati in luna februarie

Pentru dezvoltarea personala

1. Accepta o provocare de 30 de zile

Pe net gasesti o multime de 30 days challenges, atat pe plan personal, cat si profesional. E suficient sa faci o cautare pe Pinterest, Instagram sau TikTok si vezi deja ce optiuni ai.

Poti accepta o provocare legata de sport, dans, cata apa bei timp de 30 de zile, dieta alimentara, dezvoltarea unei aptitudini, practicarea recunostintei etc.

Statistic, avem nevoie cam de 66 de zile pentru a renunta la un obicei si a forma unui mai bun in locul lui. Perioada variaza de la persoana la persoana, deoarece unii dintre noi prindem un obicei chiar si in 18 zile.

Asadar provocarile de 30 de zile reprezinta un mod simplificat de a cultiva obiceiurile propuse pentru a ne atinge obiectivele. 

Faptul ca exista un deadline e un mod de a ramane motivat si a avea un punct de reper pentru momentul in care evaluam ce s-a intamplat si vedem deja rezultate.


2. Planifica atentii sau o iesire cu persoanele iubite

Valentine’s Day si Dragobete inseamna ocazii oficiale in care sa iti arati dragostea si recunostinta pentru persoanele iubite din viata ta. Comerciantii profita de moment pentru a impinge in fata dragostea romantica, insa nu e vorba doar de ea.
 

via GIPHY


Cand ai vorbit ultima data cu bunicii tai? Cand ai iesit in oras doar cu mama sau parintii tai? Nu e musai sa iti legi cadourile sau iesirile de aceste ocazii, insa acestea pot fi remindere pentru tine sa acorzi mai multa atentie persoanelor din viata ta. 

Prinsi in valtoarea stresului de zi cu zi, deseori uitam sa ii apreciem pe cei care au grija de noi. Acum e momentul potrivit sa ne aducem aminte de ei.
 

3. Incearca un pont vazut pe TikTok, Instagram sau alte retele sociale

E incredibil cate lucruri le facem mai complicat decat trebuie! Stiai ca pernele de calatorie sunt facute in asa fel incat sa stea in fata - nu pe ceafa? Stiai ca iti va fi mai usor sa intorci un sandwich sau ceva ce gatesti intr-o tigaie daca intorci tigaia (pe o spatula sau o farfurie)… nu continutul ei?

Sau ca, daca nu ai un detergent puternic la indemana, poti curata fundul tigailor cu o solutie de praf de copt, otet si detergent de vase (exista o ordine anume, nu toate amestecate)?

Sigur, nu toate video-urile cu tips&tricks de pe net functioneaza pe bune. Asa ca e ok sa le privesti cu o doza de neincredere si sa le testezi intr-un mediu sigur, inainte sa le folosesti regulat.

Insa printre ele exista si trucuri faine, care iti pot simplifica viata. Testeaza si descopera-le!


4. Gaseste consumatorii de energie din viata ta

Uneori, e mai bine sa fii egoist(a) pe termen scurt, pentru o viata mai buna pe termen lung. 

Mamicile invata mai devreme sau mai tarziu ca sa dai 110% in fiecare zi pentru a jongla copilul, viata de cuplu, cariera si casa, duce la burnout - nu e ceva posibil pe termen lung.

Uneori ne incapatanam sa facem lucruri pe cont propriu, cand, de fapt, ar fi mai simplu sa le externalizam catre altcineva, chiar daca inseamna sa il platim. Iar alteori tinem aproape persoane care ne seaca de energie si ne distrug incet, fara sa ne dam seama.

Luna aceasta fa-ti timp pentru tine, gaseste lucrurile sau oamenii care iti consuma energie si schimba foaia. Indeparteaza-te de ei si creeaza-ti noi obisnuinte.


5. Practica grija de sine

Daca tot e luna iubirii, incepe in primul rand cu tine, cu iubirea de sine. Uzual, cand ni se cere sa numim 3 cele mai importante persoane din viata noastra, niciodata nu ne includem si pe noi.

Insa pentru a-ti atinge obiectivele, pentru a avea grija in continuare de cei dragi si pentru a te bucura de stilul dorit de viata, trebuie sa iti acorzi atentie tie. 

 

via GIPHY


Simplul fapt ca vezi acest articol si vrei sa te dezvolti personal si profesional e un pas bun in aceasta privinta. Self care / grija de sine incepe cu prioritizarea persoanei tale, si continua cu pozitivitate, conectarea la lucrurile importante pentru tine si grija la obiceiurile de zi cu zi.

Vezi si: Cum cresti in ianuarie, pe plan personal si profesional

Pentru dezvoltarea profesionala


1. Exerseaza creativitatea la locul de munca

Creativitatea incepe de la observarea lumii din jurul tau. Modul in care iti percepi mediul si micile detalii alimenteaza imaginatia si reprezinta surse de inspiratie pe care le poti folosi.

Doar atunci cand experimentezi vei obtine fundatia necesara pentru inovatie. De aceea, cand simti ca totul e repetitiv in jurul tau, e recomandat sa il schimbi: te intalnesti si cu alti oameni, lucrezi ceva nou, faci o calatorie, te muti in alt oras etc.

De asemenea, exerseaza brainstorming-ul - chiar daca pornesti de la idei complet imposibile, in timp vei ajunge si la solutia e care o cauti. 

Aceste procese te vor ajuta sa identifici mai usor oportunitatile la job-ul tau, sa ai reactii mai rapide si sa devii un atu valoros in echipa.


2. Planifica o activitate de teambuilding impreuna cu colegii

Jocul GoFunnel, un Escape Room, participarea la un quiz impreuna, voluntariatul, activitati extreme… acestea sunt doar cateva exemple de activitati care iti vor ajuta echipa sa invete cum sa lucreze impreuna sau sa inteleaga cum functioneaza business-ul.

Poate teambuilding-ul este organizat in firma doar odata pe an. Insa puteti sa realizati ocazional activitati de echipa impreuna, pentru ca o singura ocazie in an nu inseamna automat si ca e cea mai buna solutie pentru unitatea echipei.

 

via GIPHY


Iar daca esti lider de echipa, tine cont si de sugestiile colegilor tai.

3. Imbunatateste-ti aptitudinile de lucru pe calculator

Stiai ca, desi majoritatea elevilor din ziua de azi incep rapid sa foloseasca un telefon, extrem de putini dintre ei se descurca sa scrie si sa foloseasca o tastatura?

Putini au competente sa lucreze pe un calculator, desi sunt perfect apti sa foloseasca telefonul si social media.

Insa la locul de munca inca se cer competente avansate de lucru pe PC si pachetul Office. Asa ca e important sa iti exersezi continuu abilitatile, chiar daca folosesti instrumente similare, cum e Google Drive pentru lucrul colaborativ.

Documenteaza-te si ramai la zi cu noutatile legate de munca pe calculator, exerseaza sa scrii pe tastatura din ce in ce mai repede si sa stii sa te descurci fara ajutorul unui tehnician - cel putin pentru problemele uzuale (inchiderea si deschiderea calculatorului rezolva cele mai multe dintre erori).


4. Gaseste un mentor sau inscrie-te intr-un accelerator de business

Cand inveti direct de la persoane care au trecut deja prin provocarile cu care te confrunti acum, iti va fi mai usor sa aplici planurile de crestere, sa iti faci o afacere sau sa iei decizii.

Sfaturile din experienta sunt si mai credibile, pentru ca stii ca au fost deja testate, stii care sunt rezultatele posibile la care sa te astepti.

In acest sens, un mentor, o sesiune de consultanta sau un incubator / accelerator de business te poate ajuta foarte mult.

 

via GIPHY



5. Participa la un eveniment pentru networking

Stiai ca urmeaza curand sa deschidem inscrierile pentru primul eveniment fizic Gomag din acest an?

O altfel de ocazie inseamna potential de crestere si networking pentru tine, indiferent ca vinzi deja online, vrei sa o faci, lucrezi pentru o afacere online sau vrei sa iti optimizezi abilitatile profesionale.

Cauta activ evenimente si oportunitati de networking, in special cu oameni din nisa ta, de la care poti invata alte perspective.

Vezi si: 7 website-uri pe care sa iti petreci timpul in mod productiv

Cam atat pentru azi :) .

E momentul sa incepi planificarea pentru luna februarie, astfel incat sa ai o baza solida pe care vei creste. 

Noi iti uram succes si te invitam sa profiti de toate oportunitatile care iti ies in cale!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!