7 website-uri pe care sa iti petreci timpul in mod productiv

7 website-uri pe care sa iti petreci timpul in mod productiv
Cu siguranta ai citit sau ai urmarit cel putin un material in viata ta despre cum sa eviti procrastinarea si sa cresti productivitatea.

Multe dintre acestea se leaga de distragerile pe care internetul si telefonul le creeaza fix atunci cand ar trebui sa te concentrezi mai bine. Si, probabil, te sfatuiesc sa mai faci o pauza de la internet, sa inchizi sursa distragerilor (ceea ce nu e gresit deloc).

Insa lasand la o parte scrollat-ul pe Facebook sau urmaritul video-urilor in nestire pe YouTube, exista anumite locuri in care e chiar recomandat sa stai online.

Cu scopul de a-ti creste productivitatea. In plus, eviti si sentimentul de vinovatie ca iar pierzi timp degeaba :).

Asa ca pentru azi ti-am pregatit o lista cu 7 website-uri pe care chiar te incurajam sa stai, daca nu zilnic, cel putin saptamanal. Hai sa vedem despre ce e vorba.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
Cuprins:
 
  1. Ted.com
  2. Academia.gomag.ro
  3. Quora
  4. Duolingo
  5. Clio60.com
  6. 100.000 stars
  7. Atlas Obscura

1. Ted.com


Cu siguranta ai auzit despre evenimentele si platforma TED. E locul in care poti urmari discursuri pe variate subiecte, de la lifestyle, environment, pana la business si marketing.

Aceste materiale sunt in format video, dar gasesti si podcast-uri, articole scrise sau carti. Practic, poti consuma continut de calitate, util si productiv, in formatele pe care le preferi si oricand vrei sa faci asta.

 

via GIPHY


Daca nu stii de unde sa incepi, site-ul te ajuta cu selectii pe prima pagina: poti incepe cu cele mai recente materiale adaugate, cele mai populare sau in functie de categoria de care esti interesat(a).

Citeste si: Cum sa te motivezi cand esti pe cale sa renunti la obiectivele tale

 

2. Academia.gomag.ro


Un alt website din care sa inveti lucruri utile, de aceasta data legate de business, marketing si eCommerce, este singurul hub de educare pentru antreprenorii care fac comert online in Romania: Academia de eCommerce by Gomag.

Aici gasesti cursuri video, materiale PDF, dar si lucrari printate cum este cartea eCommerce no Bull$#!T, plannerul Made for Business, reviste de marketing sau board game-ul GoFunnel.

 

via GIPHY


Majoritatea materialelor din Academie sunt create de noi de la 0 si abordeaza subiecte legate de deschiderea, lansarea si cresterea unei afaceri online profitabile. 

Petrece-ti timpul in mod productiv si dezvolta-ti cunostintele de marketing si business urmarind continutul din Academia Gomag. 

Unele sunt gratuite, iar altele premium + poti alege un abonament Academia Plus, care iti ofera acces la multiple beneficii.

 

3. Quora


Quora este o comunitate online asemanatoare cu Reddit, in care gasesti absolut - dar absolut - tot ce ti-ar putea trece prin cap.

Comunitatea raspunde la diverse intrebari; tu poti sa le pui, sau sa raspunzi acolo unde este relevant, inclusiv cu link-uri (e o platforma pe care o poti folosi si ca sursa de backlink-uri pentru site-ul tau).

 

via GIPHY


Continutul e in engleza, deci il poti accesa usor.

Noi o folosim deseori ca sursa de inspiratie, pentru documentarea anumitor subiecte si pentru relaxare cand cautam informatiile de care suntem personal interesati. Ofera-i o sansa si vezi daca este interesanta pentru tine.

Citeste si: Drumul spre succes: obiceiuri, abilitati si lucruri de stiut [Infografic]

 

4. Duolingo


Cu siguranta ai mai auzit pana acum de Duolingo, cel putin datorita meme-urilor realizate cu mascota lor si a diverselor erori amuzante din trecut.
 

via GIPHY


Este o aplicatie care te ghideaza sa inveti limbi straine intr-un mod gandit sa te ajute sa memorezi mai usor si sa avansezi rapid. Pentru limba romana este disponibila doar limba engleza spre invatare.

Insa daca stii engleza, ai mult mai multe optiuni de limbi dintre care sa alegi, inclusiv limbi precum valyriana culta (din Games of Thrones), galeza, coreeana sau zulu.

Asadar, iti poti petrece timpul online invatand o limba utila ce te va ajuta sa iti largesti cunostintele, sa accesezi mai multe oportunitati personale sau profesionale sau chiar sa iti faci prieteni online din alta tara, vorbind in limba lor materna.

 

5. Clio60.com


Clio Awards premiaza cele mai bune initiative de advertising de mult timp. Acum ceva vreme a creat o platforma interesanta pentru celebrarea a 60 de ani de publicitate extraordinara, sub forma unui tablou interactiv.

E absolut genial modul de prezentare si felul in care poti invata istoria celor mai bune initiative in marketing, pe parcursul ultimilor 60 de ani.

 

via GIPHY


Noi iti recomandam sa accesezi site-ul si sa te plimbi printre reclame si povestile de marketing din trecut. Vor fi sursa de inspiratie pentru tine si pentru propriul tau business.

Sau cel putin vei invata lucruri noi dintr-un domeniu creativ si atractiv.

Citeste si: 15 lucruri pe care le poti face in loc sa scrollezi pe telefon

 

6. 100.000 stars


Proiectul 100.000 stars te invita sa faci cunostinta cu cele mai cunoscute stele din galaxia noastra. E o platforma interactiva in care te vei distra, dar si vei invata lucruri faine.

E extraordinar modul in care te poti “plimba” printre stele, le poti roti astfel incat sa le vezi din diverse perspective si sa intelegi putin mai mult despre universul in care traim.

 

via GIPHY


Cumva, e si un “deschizator de ochi”. Cand vezi cat de mici suntem fata de un cosmos al carui capat nu-l cunoastem, incepi sa vezi lucrurile - fizice, emotionale, spirituale - altfel.

Noi iti uram distractie placuta cand accesezi acest site si suntem siguri ca iti va placea :) .

 

7. Atlas Obscura


Atlas Obscura este un website care te va atrage mai ales daca esti pasionat(a) de calatorii si vrei sa inveti mai multe detalii despre diverse destinatii turistice.

Sau pur si simplu daca te intereseaza lumea si geografia.

 

via GIPHY


Articolele abordeaza detalii incepand de la gastronomia locala, monumente, curiozitati, pana la sneak peek in obiective noi, raspunsuri la intrebari frecvente sau istorie.

Site-ul are si un membership pentru cititorii din SUA, pentru care organizeaza calatorii - din itinerariul carora te poti inspira pentru propria ta calatorie. Mai poti accesa cursuri pe Zoom (premium) si recomandari de localuri in diverse destinatii, unde poate te intereseaza sa ajungi si tu in viitorul apropiat.

Te lasam sa afli mai multe din site-ul lor.

Citeste si: 15 carti care te vor duce spre succes (pe plan personal si profesional)

Acestea au fost recomandarile noastre de azi.

Poti petrece timp online cu spor; trebuie doar sa mergi in locurile potrivite. Speram sa iti placa resursele pe care ti le-am sugerat azi si te invitam sa le folosesti activ.

Pana data viitoare!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!