De ce este GoFunnel pentru toata lumea, si nu doar pentru specialisti

De ce este GoFunnel pentru toata lumea, si nu doar pentru specialisti
La un moment dat pe parcursul trecerii de la copilarie la maturitate, multi oameni pur si simplu se opresc din joaca. Cedeaza stresului care vine la pachet cu responsabilitatile in viata personala si profesionala.

Dar vezi tu, numeroase studii au demonstrat ca “distractia” este o necesitate in viata noastra, pentru sanatatea fizica si mentala. 

Iar de-aici spulberam un mit: acela ca board game-urile sunt doar pentru copii sau doar pentru o anumita audienta.

Multi adulti sunt amatori de board games, iar unii le joaca nu doar pentru distractie, ci si pentru beneficiile pe care acestea le au in viata lor.

Asa ca vorbind in general despre board games, si in particular despre GoFunnel, pentru azi ti-am pregatit continuarea articolului de saptamana trecuta. Vezi de ce este GoFunnel potrivit pentru toata lumea si ce beneficii specifice iti aduce acest joc.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
1. Mod de relaxare pentru amatorii de board games

Pasionatii de board game-uri sunt diferiti - parintii le joaca impreuna cu copii, altii le folosesc ca mod de petrecere a timpului impreuna, iar altii ajung chiar la nivel de competitie.

GoFunnel, asadar, poate reprezenta pentru tine un alt board game pe care sa il incerci, indiferent in ce categorie te regasesti.

 

via GIPHY


Dupa o zi lunga de munca, sau in zilele de concediu cand vrei sa faci ceva fara a depune prea mult efort, board game-ul te ajuta sa te relaxezi impreuna cu partenerul de viata sau prietenii / familia. 

Sau daca petreci foarte mult timp cu ochii in ecrane, GoFunnel te ajuta sa faci o pauza necesara si sa te destinzi, creand situatii distractive si scenarii care iti antreneaza mintea.

Vezi si: 5 sfaturi pentru a face seara de GoFunnel mai interesanta


2. Activitati educative cu elevi sau studenti

Pentru profesori si instructori, GoFunnel poate fi un mijoc de realizare a unor activitati educative cu elevii sau studentii. 

Scopul poate varia, de la exersarea abilitatilor de strategie, planificare, spirit competitiv sau atentie, pana la simularea unor situatii din viata reala, business management si orientare in cariera.

 

via GIPHY


Il poti folosi, de exemplu, in proiecte de educare sau cand trebuie sa organizezi activitati pentru Scoala Altfel. 

Noi am jucat inclusiv impreuna cu copii mai mici acest joc, si, cu un minim de instructiuni initiale, acestia n-au avut probleme in a urma mecanismul de joc si a veni cu idei creative de contextualizare a funnel-urilor.


3. Mod de conectare cu cei dragi

Stam toata ziua cu ochii in ecrane, indiferent ca la lucru, sau in restul timpului liber. Munca, rutina si obiceiurile de procrastinare ne mananca aproape tot timpul - iar asa e usor sa ne indepartam emotional de cei dragi, desi fizic suntem aproape.

O seara relaxanta de GoFunnel impreuna cu acesti oameni va poate ajuta sa va reconectati. Puteti juca competitiv, sau puteti crea aliante, sa invatati cum sa comunicati mai bine unul cu celalalt. 


Vezi tu, spre deosebire de alte jocuri GoFunnel nu poate fi jucat de unul singur. Ai nevoie de cel putin 1 alt partener de joc.

Asa ca daca ai o reuniune de familie, un eveniment in familie sau vrei sa faci o seara de board game cu prietenii, GoFunnel e numai bun de incercat.

Vezi si: 4 motive pentru care sa joci GoFunnel


4. Exercitiu pentru creier si abilitatile personale

Board game-urile reprezinta un mod excelent de a prezerva functiile noastre cognitive si de a ne imbunatati sanatatea mentala.

Vezi tu, cand joci un board game creierul tau activeaza parti precum formarea memoriei, rezolvarea de probleme, curiozitatea si creativitatea.

In mod specific, GoFunnel te ajuta sa exersezi abilitati esentiale in viata personala si profesionala: planificare, luarea deciziilor, evaluarea riscurilor si gandirea strategica.

 

via GIPHY


De ce acestea anume? Deoarece mecanismul de joc si actiunile de pe carti au fost gandite in mod special pentru a incuraja acestea abilitati. 

Incearca, vezi cum functioneaza pentru tine si cei dragi tie. 

Vezi si: 3 Moduri in care te ajuta GoFunnel daca esti antreprenor


Contrar a ceea ce pare la prima vedere, GoFunnel e mai mult decat un joc pentru antreprenori.

Nu ai nevoie neaparat sa cunosti lucruri legate de afaceri, eCommerce sau marketing. Cand le stii, jocul se transforma intr-un instrument util de training.

Dar cand nu le stii si nu iti doresti nici sa deschizi o afacere in viitor, e pur si simplu un board game fun si relaxant, la fel ca multe altele, insa cu potential sa iti dezvolte anumite abilitati specifice.

Asa ca te invit sa il incerci. E un joc pe care sa il adaugi in colectia ta, cu multe beneficii - despre care ai citit azi.

Pana data viitoare, spor la joaca!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!