6 Idei pentru mini-vacanta de Sf. Andrei & 1 decembrie

6 Idei pentru mini-vacanta de Sf. Andrei & 1 decembrie
Ne apropiem incet de finalul anului, iar pe 30 noiembrie si 1 decembrie, pentru unii dintre noi, urmeaza o mini-vacanta de 4 zile (impreuna cu weekend-ul).

E vreme de sarbatoare pentru Andrei si Andreea, precum si startul multor targuri de Craciun, ce vor dura pana la final de decembrie.

Asa ca poti profita de aceasta mini-vacanta pentru a face pregatiri, activitati si iesiri pe indelete.

Pentru azi am pregatit o lista cu 6 astfel de idei, astfel incat sa valorifici la maximum timpul pe care il ai la dispozitie.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
Cuprins:
 
  1. Fa-ti planul pentru cumparaturile de sarbatori
  2. Aduna-ti prietenii si faceti o seara de board games
  3. Acorda-ti cel putin cateva ore sa lucrezi pe un proiect inceput in vacanta anterioara
  4. Completeaza setul decoratiunilor de iarna
  5. Participa la un eveniment cultural
  6. Bucura-te de o zi (sau mai multe) departe de casa

1. Fa-ti planul pentru cumparaturile de sarbatori


In aceasta perioada continua pentru multe magazine campania de Black Friday, in multiple forme. Comerciantii vor prelungi, insa, campaniile de promotii toata luna ce vine - pentru multi aceasta perioada a anului este cea in care obtin cele mai multe comenzi.

E o oportunitate si pentru noi, din cealalta parte a ecuatiei, sa facem cumparaturile de sarbatori la preturi bune. Daca te pregatesti din timp, vei avea ocazia sa alegi ceea ce e mai potrivit, astfel incat sa nu ramai fara cadouri in ultimul moment.

 

via GIPHY


Profita de orele libere in plus pentru a-ti face planul de cumparaturi. Te poti gandi ce cadouri vrei sa comanzi si pentru cine, ce anume vrei sa pui pe masa de Craciun sau in brand, care sunt culorile decorului de anul acesta etc.

In acest fel, vei putea tine un ochi pe magazinele favorite sau sa te uiti exact dupa produsele dorite, in perioada urmatoare, si sa le obtii cu reduceri sau beneficii in plus.

Vezi si: Idei de cadouri pentru prieteni si familie de Mos Nicolae

 

2. Aduna-ti prietenii si faceti o seara de board games


Temperaturile scad bine de tot in perioada mini-vacantei (cel putin in zona noastra, asa se-arata vremea). Asa ca o idee buna ar fi sa va adunati in casa, cu prietenii sau familia, si sa scoateti de la naftalina jocurile.

GoFunnel, Rummy, Catan, Monopoly, CAH, Exploding Kittens, Wingspan si alte jocuri de masa va pot ocupa acest timp cu folos, pentru ca aveti ocazia sa povestiti vrute si nevrute, in timp ce va distrati impreuna.

 

via GIPHY


In plus, va puteti incalzi cu o cana de vin fiert aromat si snack-uri ce n-au voie nicicum sa lipseasca de la sesiunile de joc.
 

3. Acorda-ti cel putin cateva ore sa lucrezi pe un proiect inceput in vacanta anterioara


Personal, pe ziua de joi eu mi-am propus sa termin de pictat un panel de lemn pe mobilierul din bucatarie (proiect inceput in august). 

Sunt sigura, insa, ca si tu ai proiecte incepute si neterminate, legate de propriile hobby-uri.

Sau chiar si in cazul in care nu e vorba de o lucrare pe care sa iti concentrezi atentia, aceasta mini-vacanta iti ofera timp pentru a te bucura de activitati relaxante, pe care nu ai apucat sa le faci de mult.

 

via GIPHY


Poate e vorba de lucru manual. Sa gatesti ceva bun, cu o reteta noua. Sa dai o tura cu bicicleta. Sa te joci jocuri video toata ziua. Sa iesi la restaurantul preferat. Sa mergi la un film la cinema. Si asa mai departe.

Vezi si: Idei de activitati, ocazii si propuneri pentru luna decembrie

 

4. Completeaza setul decoratiunilor de iarna


Majoritatea ne impodobim casa, mai simplu sau mai elaborat, cu decoratiuni de iarna. Rafturile magazinelor gem de astfel de produse, fie ca vorbim de magazine fizice sau online.

De asemenea, poti sa le creezi tu handmade, urmand instructiunile din diverse tutoriale sau lasand creativitatea sa zburde.

 

via GIPHY


Perioada mini-vacantei e numai buna sa scoti de la pastrare aceste decoratiuni si sa faci un inventar, cel putin, daca nu incepi deja sa decorezi. In acest fel, vei putea adauga pe lista de cumparaturi noi lucruri de care ai nevoie, daca este cazul.
 

5. Participa la un eveniment cultural


Asa cum spuneam si in introducere, in multe locatii din tara, perioada 30 noiembrie - 1 decembrie da startul targurilor de Craciun, insotite deseori de concerte si actiuni de celebrare.

Nu mai punem la socoteala paradele si manifestarile de 1 decembrie, cand sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei.

De asemenea, te poti bucura de o piesa de teatru sau un festival - daca are loc in zona ta sau in apropiere, astfel incat sa poti ajunge usor la locatie. 

 

via GIPHY


Urmareste programul evenimentelor locale in apropiere de tine si rezerva din timp bilete, daca e cazul, astfel incat sa scapi de griji.
 

6. Bucura-te de o zi (sau mai multe) departe de casa


Pentru multi dintre noi ultimele luni din an reprezinta mult stres, aglomeratie si, in unele cazuri, munca peste program. Asa ca, daca ai aceasta mini-vacanta, nu strica sa cauti ocazii pentru a iesi din obisnuit.

Poate mergi la o sedinta relaxanta de spa. 

 

via GIPHY


Sau mergi la ski ori snowboard. 

Poate faci o mica drumetie pe un traseu din apropiere. 

Ori poate vizitezi locatii culturale ori restaurante dintr-un oras vecin. 

O astfel de iesire din bula normala iti va oferi un boost de energie astfel incat sa faci fata cu brio urmatoarelor saptamani de munca pana la Craciun :) .

Vezi si: 5 Idei de activitati in vacanta de Craciun


Tu ce planuiesti sa faci in mini-vacanta de Sf. Andrei & 1 decembrie?

Te poti inspira din sugestiile de astazi, astfel incat sa nu pierzi tot acest timp dormind (desi nu strica deloc sa dormi mai mult, daca poti) sau scrolland in nestire pe retelele social media.

Noi, la GoFunnel, iti uram o mini-vacanta productiva si, ca un mic secret intre noi, afla ca de la 1 decembrie vei avea acces la board game-ul nostru la pret special de sarbatori.

Asa ca tine un ochi si pe noi, pentru ca anuntam curand noutatile :) 

Pana data viitoare!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!