30 de nise super profitabile acum

30 de nise super profitabile acum
Poate aveai de mult intentia sa iti deschizi propria afacere.

Poate ai jucat GoFunnel impreuna cu gasca ta, iar scenariile la care v-ai gandit pe parcursul jocului par foarte atragatoare pentru a le aduce la realitate.

Poate e exact ceea ce vrei pentru cariera ta profesionala.

Indiferent de motiv, unul dintre primele lucruri pe care le ai de facut inainte sa incepi e sa iti alegi nisa in care vei deschide un business.

Daca stii deja ce tip de produse sau servicii vei oferi, acestea vor dicta automat si industria ta de activitate. Insa daca esti in cautarea unor idei de produse profitabile acum, nu strica sa consulti lista niselor pe trend la ora actuala.

Exact despre acest subiect povestim in articolul de azi.

Descopera 30 dintre cele mai profitabile industrii in care sa iti deschizi un business - un magazin online acum, si ia decizia pentru a-ti dezvolta o cariera plina de satisfactii in antreprenoriat.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
Cuprins 30 de nise super profitabile acum
 
  1. Magazin online cu obiecte second-hand
  2. Magazin online cu materiale de hobby / craft
  3. Magazin online cu produse farmaceutice
  4. Magazin online de Fashion
  5. Magazin online cu produse electronice
  6. Magazin online de carti / muzica 
  7. Magazin online cu produse pentru frumusete
  8. Petshop specializat
  9. Magazin online cu suplimente alimentare / produse pentru sanatate
  10. Magazin de cursuri online
  11. Magazin online cu produse pentru casa & gradina
  12. Magazin online cu produse pentru copii
  13. Magazin online cu produse alimentare 
  14. Magazin online de bauturi
  15. Magazin online de cadouri 
  16. Magazin online de bijuterii
  17. Magazin online cu produse pentru maternitate
  18. Magazin online cu produse personalizate
  19. Magazin online cu produse pentru pasionati
  20. Magazin online pentru B2B
  21. Magazin online cu produse eco / organice 
  22. Magazin online cu produse pentru securitate 
  23. Magazin online cu produse populare pe TikTok
  24. Magazin online cu produse pentru iluminat
  25. Magazin online cu produse pentru bucatarie
  26. Magazin online de lenjerie intima
  27. Magazin online de cafea
  28. Magazin online de sport
  29. Magazin online cu produse dintr-o anumita tara
  30. Magazin online cu produse speciale pentru par

1. Magazin online cu obiecte second-hand


In magazinul tau poti aduce o multime de tipuri de produse, de la imbracaminte, mobilier, accesorii, si pana la decoratiuni, electronice sau piese auto.

Tipul tau de produse va dicta nisa sau micro-nisa aleasa, insa faptul ca sunt second-hand iti va oferi posibilitatea de a-ti promova altfel magazinul online.

Poti miza pe misiunea pentru sustenabilitate, dar si pe reducerea costurilor - oamenii au acces la produse bune, la preturi mai mici decat daca le-ar cumpara de noi.

Vezi si: 30 de Idei de business profitabile acum in online

 

2. Magazin online cu materiale de hobby / craft


Poti vinde produse pentru multiple arte si hobby-uri, sau specifice unuia anume: pictura, crosetat, modelat, tricotat, scrapbooking etc.

Marele avantaj al unui astfel de magazin este ca ai continuu surse de continut, astfel incat sa construiesti o comunitate unita si loiala in jurul lui. 

 

via GIPHY


Puteti face schimb de idei intr-un grup de Facebook sau WhatsApp, de exemplu, puteti crea impreuna tutoriale si UGC sau poti oferi clientilor tai cursuri si workshop-uri pentru perfectionarea talentelor lor.
 

3. Magazin online cu produse farmaceutice


La un moment dat aveam o provocare in familie sa numaram cate reclame la medicamente si farmacii se fac intr-o pauza de difuzare a unui film pe ProTV. Oricum, nu e ca si cum pe celelalte canale e diferit.

Romanii sunt mari amatori de remedii naturiste si automedicatie. Nu e un comportament ok, dar trendul nu minte - magazinele online cu produse farmaceutice sunt din ce in ce mai populare.

Ce poti vinde intr-un astfel de magazin? Medicamente fara prescriptie medicala, vitamine, suplimente, ceaiuri, remedii naturiste, produse de ingrijire personala si asa mai departe.

 

4. Magazin online de Fashion


Cu mici fluctuatii, nisa fashion ocupa de mult timp primul loc in trendul cumparaturilor online pe care le fac cumparatorii romani.

Pentru a te diferentia, tu poti merge pe o micro-nisa, si poti vinde doar anumite tipuri de imbracaminte (tricouri, rochii, ii, costume barbatesti etc.), produse pentru anumiti pasionati (obiecte si accesorii goth, pentru nunta, pentru copii etc.), incaltaminte, accesorii, si asa mai departe.

Nu uita, insa, ca industria fashion este puternic afectata de trenduri, iar pentru a ramane relevant, e nevoie sa dai refresh continuu colectiilor tale.

 

5. Magazin online cu produse electronice


Poti aduce in magazinul tau produse de la un anumit brand, sau de la mai multe, doar un anumit tip de electronice, ori o intreaga suita de telefoane, laptop-uri, tablete, gadget-uri, echipamente audio-video etc.

La fel ca in fashion, poate cel mai important lucru la care sa te gandesti daca vrei sa deschizi un astfel de magazin e modul de diferentiere.

Investeste in parteneri sau o echipa tare de asistenta tehnica si gaseste servicii extra pe care le poti oferi, astfel incat clientii sa ia decizia in magazinul tau.

 

6. Magazin online de carti / muzica 


Multi pasionati de lectura sau muzica viseaza sa deschida un magazin cu produsele lor favorite. De ce nu?

Desi nu e totul idilic, poti realiza un magazin online de carte si/sau muzica, care sa ajunga la diverse tipuri de audienta - insa, din nou, va trebui sa gasesti diferentiatori puternici, si un model de business care sa functioneze pentru tine.

 

7. Magazin online cu produse pentru frumusete


Industria produselor pentru beauty e in continua schimbare - si e influentata enorm de trendurile pe retelele sociale.
 

via GIPHY


Asa ca ai putea crea si tu un magazin online cu astfel de produse, axandu-te chiar pe o micro nisa, cum ar fi cea a produselor organice, sau produse de la anumite branduri, pentru par, pentru piele, make-up, parfumuri si asa mai departe.
 

8. Petshop specializat


Vinde hrana pentru animalele de companie, jucarii, custi, accesorii, produse pentru ingrijire - poti crea chiar si pachete cu abonament lunar!

Vezi si: 3 sfaturi pentru inceperea unei afaceri in Romania

 

9. Magazin online cu suplimente alimentare / produse pentru sanatate


Continuand ideea de la punctul 3, poti deschide o afacere cu suplimente alimentare, vitamine si minerale, plante medicinale ori produse organice.

O metoda eficienta de a strange o comunitate in jurul magazinului tau este sa te axezi pe educatie si sa oferi clientilor sfaturi relevante pentru sanatatea lor fizica si mentala.

 

10. Magazin de cursuri online


Din ce in ce mai populare, magazinele de cursuri online iti ofera posibilitatea de a-ti vinde cunostintele, fara sa ai nevoie de un produs fizic. Prin urmare, gestiunea afacerii tale se simplifica mult.

Pentru a vinde cursuri online ai nevoie de un brand personal puternic, iar testimonialele de la clienti joaca un rol principal in zona de promovare a magazinului.

 

11. Magazin online cu produse pentru casa & gradina


Aceasta nisa este una dintre cele mai populare printre clientii nostri, la Gomag. 

Catalogul tau poate fi populat cu o multime de tipuri de produse, de la mobilier, la decoratiuni dintr-un anumit material sau intr-un anumit stil, scule & unelte, materiale de constructii, produse pentru curatenie, seminte de plante etc.

 

12. Magazin online cu produse pentru copii


Ce poti vinde intr-un astfel de magazin? Haine, scaune auto, jucarii, carti, carucioare, trusouri, mobilier pentru camera copiilor etc.

Parintii sunt o categorie aparte de consumatori, pentru ca intotdeauna vor cauta ce e mai bun pentru piticii lor. 

via GIPHY


Cele mai multe achizitii ale lor sunt dictate de nevoi, insa sunt extrem de influentate de dorinta - in definitiv, un obiect de imbracaminte simplu rezolva aceeasi nevoie ca un hanorac cu gluga in forma de dinozaur, sau un onesie unicorn (dar altfel ies pozele in acestea, nu? :) 
 

13. Magazin online cu produse alimentare 


Nisa produselor alimentare ramane in topul popularitatii pentru consumatorii romani. 

Iar tu, de exemplu, iti poti construi afacerea in jurul alimentelor de baza, sau alimente cu specific local, produse gourmet, dulciuri speciale, snack-uri ori kit-uri de gatit pentru anumite preparate.

 

14. Magazin online de bauturi


La fel ca in cazul produselor alimentare, fie ca vorbim de bauturi alcoolice sau non-alcoolice, exista intotdeauna o cerere pentru aceste produse. 

Poti alege sa te specializezi intr-o anumita categorie, precum vinuri fine, bere artizanala, ceaiuri si cafea sau bauturi energizante.

Vezi si: Cum gasesti idei de business bune

 

15. Magazin online de cadouri 


O afacere cu cadouri are potential sa acopere o lista vasta de produse, de la obiecte decorative si traznite, la seturi de cadouri tematice sau personalizate. 

In functie de piata ta tinta, poti adapta oferta pentru a raspunde unor diverse gusturi si preferinte.

 

16. Magazin online de bijuterii


Bijuteriile sunt intotdeauna in tendinte, insa nu strica sa mentii ochii pe trend si sa vii mereu cu propuneri interesante pentru clientii tai. 

Poti vinde bijuterii din materiale pretioase sau alternative, bijuterii personalizate sau creatii ale unor designeri locali.

 

17. Magazin online cu produse pentru maternitate


O alta nisa profitabila e cea a produselor pentru femeile insarcinate si mamele tinere. 

De la haine de maternitate la produse pentru ingrijirea bebelusilor, accesorii utile pentru perioada de alaptare sau pentru amenajarea camerei copilului, exista oportunitati reale de afaceri in acest domeniu.

 

18. Magazin online cu produse personalizate


Oamenii cauta tot mai mult produse personalizate. Se vede un mare interes pe zona de cadouri, dar si pentru articole vestimentare, accesorii sau decoratiuni interioare. 

Daca iti place ideea, creeaza si tu un magazin online care ofera posibilitatea de a personaliza produsele in functie de preferintele si nevoile fiecarui client.

 

19. Magazin online cu produse pentru pasionati


Exista numeroase hobby-uri si interese pentru care oamenii sunt dispusi sa cheltuie bani pentru a-si imbunatati experienta. 
 

via GIPHY


De exemplu, poti sa te specializezi in produse destinate pasionatilor de calatorii, de gatit, de gradinarit, de fotografiat, de filmele Marvel etc.
 

20. Magazin online pentru B2B


Pe langa vanzarea directa catre clientii finali, ai si o piata profitabila in vanzarea de produse si servicii catre alte firme. 

Asa ca vezi cum poti sa te axezi pe nevoile specifice ale afacerilor, oferind echipamente, materiale de birou, sau chiar intregul lor catalog de produse, din pozitia de furnizor de produse. 

Nu uita, daca aveti amandoi magazinele pe Gomag, e mai usor sa va sincronizati stocurile cu Gomag Link.

 

21. Magazin online cu produse eco / organice


Adu in magazinul tau plase din panza, cosmetice, produse pentru curatenie, gadget-uri cu incarcare solara, obiecte de birotica din materiale reciclate, pentru bucatarie etc. 

Din ce in ce mai multi clienti sunt interesati de produsele ecologice si organice, fie din motive de sanatate, fie din preocuparea pentru mediul inconjurator.

Vezi si: Cum sa gasesti o nisa si sa iti faci un business profitabil

 

22. Magazin online cu produse pentru securitate


Siguranta e o preocupare majora pentru multi oameni, iar un magazin online care ofera produse si solutii pentru securitatea locuintelor, masinilor sau a persoanelor are potential de crestere. 

Poti vinde camere de supraveghere si sisteme de alarma, echipamente de protectie personala, camere de bord, incuietori automate, alarme etc.

 

23. Magazin online cu produse populare pe TikTok 


TikTok e o platforma extrem de populara, si multe produse devin virale datorita promovarii pe aceasta retea sociala. Poti sa iti orientezi afacerea catre vanzarea acestor produse, in functie de trendurile din online.

Poti urmari #tiktokmademebuyit sau poti folosi un motor de analiza dedicat pentru descoperirea trendurilor. 

Ce poti vinde? O gramada de lucruri, de la obiecte vestimentare, cosmetice, pana la produse pentru curatenie, accesorii de calatorie, produse pentru organizare, si asa mai departe.

 

24. Magazin online cu produse pentru iluminat


Exista o cerere constanta pentru produse care sa ofere solutii de iluminare nu doar functionale, ci si care sa arate bine. 

Poti sa iti deschizi un magazin online specializat in lustre, lampadare, corpuri de iluminat LED sau alte accesorii si solutii de iluminat pentru casa si birou.

 

25. Magazin online cu produse pentru bucatarie


De la ustensile de bucatarie si aparate electrice, mobilier si ustensile, pana la accesorii si decoratiuni pentru masa, poti aduce in magazinul tau o multime de produse.
 

via GIPHY

 

26. Magazin online de lenjerie intima


Toata lumea poarta lenjerie intima. In general. Asa ca, un magazin online specializat in acest domeniu poate avea succes - cu formula potrivita de marketing.

Poti sa oferi un catalog variat de produse, de la lenjerie confortabila de zi cu zi la articole mai elegante sau sexy, adaptate diferitelor preferinte si nevoi, sau chiar si modele diverse de costume de baie.

 

27. Magazin online de cafea


Cei mai multi dintre oameni nici nu concept diminetile fara cafea. E magia care ii transforma din mici gnomi somnorosi si artagosi, in fiinte umane :) 

Un magazin online care ofera diverse tipuri de cafea proaspata si accesorii pentru prepararea ei poate fi extrem de popular. 

Poti sa colaborezi cu producatori exclusiv sau sa aduci cafele exotice din intreaga lume pentru a oferi clientilor o experienta delicioasa.

 

28. Magazin online de sport


Un magazin online dedicat echipamentelor si articolelor sportive poate fi o sursa de profit, mai ales in contextul cresterii interesului pentru un stil de viata sanatos / activ. 

Poti vinde echipamente pentru diverse sporturi, imbracaminte si incaltaminte sportiva, accesorii pentru antrenament sau suplimente nutritive. 

Nu uita sa targetezi segmentat, astfel incat sa iti diversifici cat mai mult fluxurile de venituri.

 

29. Magazin online cu produse dintr-o anumita tara


Poti sa aduci in magazin produse traditionale, artizanale sau caracteristice unei anumite culturi si sa le vinzi online catre clientii din tara sau, daca vinzi produse romanesti, catre clientii cross-border.
 

via GIPHY

 

30. Magazin online cu produse speciale pentru par


Mai devreme sau mai tarziu, cu totii acordam mai multa atentie podoabei capilare.

In magazinul tau poti vinde sampoane, balsamuri, tratamente, accesorii si aparate pentru coafat, targetand atat femeile, cat si barbatii care isi doresc un par sanatos, frumos si puternic.

Vezi si: Idei pentru nume de afacere online in diverse industrii


Exista o multime de nise si micro-nise pe care le poti aborda cu propria ta afacere online.

Tine cont de experienta ta de pana acum, de cunostintele pe care le ai, de trenduri, dar si de ceea ce iti place sa faci, inainte sa iei decizia finala.

Iar odata ce iti aduci ideile la realitate, nu uita ca poti oricand sa te adaptezi, mai ales cand esti la inceput de drum in antreprenoriat, si ai mai multa libertate de a pivota.

Spor si… pana data viitoare!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!