Top boardgame-uri pentru cupluri in seara de joc

Top boardgame-uri pentru cupluri in seara de joc
Partenerul sau partenera ta adora jocurile de societate sau are un spirit competitiv puternic?

Pentru ca tot ne aflam in luna iubirii, cu Valentine’s Day pe 14 februarie si Dragobete pe 24, iar temperaturile inca sunt suficient de scazute incat sa nu va vina sa iesiti usor din casa, pentru azi am pregatit un top special de boardgame-uri, pentru seara de joc in cuplu.

Lista noastra include atat jocuri +18 care sa va “incalzeasca” obrajii, cat si jocuri de carti si jocuri de masa distractive sau educative, pentru serile in care vreti sa iesiti din rutina.

Asa ca, fara prea mare preambul, hai sa vedem ce jocuri poti comanda pentru ca seara de joc in cuplu sa treaca la nivelul urmator.

Iti plac materialele de pe blogul GoFunnel? Aboneaza-te la noutati si le primesti direct in inbox!

 
Ma abonez!
Cuprins:
 
  1. Testul relatiei
  2. Batalia cuplurilor
  3. Minti murdare
  4. Tacocat Spelled Backwards
  5. GoFunnel
  6. Numeste 5
  7. Mystery House - Joc Escape Room
  8. Saboteur Duelul
  9. Exploding Kittens: 2 Player Edition 
  10. Wingspan 

1. Testul relatiei


Testul relatiei este un joc perfect sa vedeti ce stiti unul despre celalalt sau cate lucruri trebuie sa va amintiti despre partenerul vostru.

Jocul contine un set de 80 de cartonase de dimensiuni mari, asa ca aveti timp sa va jucati pe indelete pe masura ce va munciti memoria :) 



 (sursa: TheFunnyBrand.com)

Atentie, insa, creatorii jocului spun ca nu e indicat sa il jucati daca ati avut recent o neintelegere conjugala. 

Testul relatiei e un exercitiu dragut de facut impreuna in cuplu, chiar daca sunteti impreuna de putina vreme, dar mai ales daca aveti cativa ani in spate.

 

2. Batalia cuplurilor 


Batalia cuplurilor se poate joaca intre voi doi, sau intre multiple cupluri, de la 2 la 4 cupluri.

Indiferent ce versiune jucati, scopul este sa obtineti cat mai multe jetoane. Partea interesanta cand joci Batalia cuplurilor este diversitatea tipurilor de carti, ce includ o multime de provocari astfel incat sa va testati chimia, precum si cunostintele despre partener.



(sursa: Giftology)

Vezi si: Cele 5 tipuri de boardgameri. Tu care dintre ei esti?

 

3. Minti murdare 


In principiu, Minti murdare se joaca pe echipe, asa ca se potriveste la fix pentru serile joc impreuna cu alte cupluri, fie ca va strangeti la voi sau iesiti la o cabana, de exemplu.

Il puteti juca si in doi, insa nu veti respecta la litera regulile jocului.



(sursa: Giftology)

Minti murdare e un joc pentru adultii cu simtul umorului si fara inhibitii, deoarece o parte dintre cartonase includ si cuvinte “obraznice”.

 

4. Tacocat Spelled Backwards 


Tacocat Spelled Backwards e un joc pentru doi, realizat de echipa din spatele jocului Exploding Kittens. Jocul e in engleza si presupune sa va duelati in carti, pentru a-l aduce pe Tacocat cat mai aproape de tabara fiecaruia.



(sursa: Shop.Guildhall.ro)

Jocul tine de strategie, dar si de noroc, si e foarte usor de jucat oriunde ati fi, datorita design-ului portabil de tip open-and-play.

 

5. GoFunnel


GoFunnel este un alt joc potrivit pentru serile voastre de joc in cuplu si creeaza ocazia perfecta sa concurati cu propriile “magazine” online.

In 2 ocupati doar doua funnel-uri, insa si jocul e mai strans pentru ca atentia voastra nu mai e distrasa in 4 locuri.



Cu GoFunnel va testati abilitatile de planificare si decizie si intrati mai usor in lumea antreprenoriatului, cu actiuni care afecteaza atat funnel-ul vostru, cat si al partenerului.

Vezi si: 5 Jocuri pentru antreprenori - Ce lectii de business poti invata din board games

 

6. Numeste 5 


Numeste 5 este un joc de petrecere fain pentru grupurile mari de pana la 10 persoane, insa cu siguranta poate fi jucat si in 2.

Jocul presupune sa enumeri cat mai multe elemente dintr-o categorie, intr-un interval de timp limitat. 



(sursa: Shop.Guildhall.ro)

Numeste 5 e si un joc productiv, pentru ca pe langa distractie, veti invata lucruri noi unul de la celalalt. 

 

7. Mystery House - Joc Escape Room 


Acest joc e diferit fata de restul de pe lista de azi, deoarece imbina componentele fizice - structura casei, componentele aventurii alese si cartonasele, cu aplicatia mobila cu acelasi nume.

Practic, veti explora impreuna locatii, veti identifica obiecte si coduri, veti rezolva ghicitori si veti inainta pas cu pas in poveste pentru a descoperi misterul casei.



(sursa: MagazinuldeSah.ro)

E un joc perfect daca sunteti amandoi amatori de mister si thriller, si vreti sa vedeti cum rezolvati impreuna enigme :) .

 

8. Saboteur Duelul 


Versiunea Duelul este un joc de sine statator al clasicului Saboteur, potrivit pentru 1 sau 2 persoane.

Scopul e acelasi: trebuie sa adunati cat mai mult aur pentru a castiga, prin crearea de noi tuneluri.


 
(sursa: MagazinuldeSah.ro)

Partea faina e ca nicio runda Saboteur Duelul nu e la fel, asa ca e imposibil sa va plictisiti.

Vezi si: Cum interpretezi corect limbajul corpului cand joci boardgames (si nu numai)

 

9. Exploding Kittens: 2 Player Edition 


Exploding Kittens: 2 Player Edition este versiunea compacta a jocului cu acelasi nume, iar scopul e acelasi - sa nu sari in aer.



(sursa: Shop.Guildhall.ro)

Versiunea e potrivita sa o jucati in 2, oriunde si oricand. Exploding Kittens e, practic, varianta comica - cu pisici si capre - a jocului ruleta ruseasca. 

Ideea e sa nu extragi pisoiul care explodeaza, ci sa il faci pe partenerul tau sa extraga cartea respectiva, pentru ca tu sa castigi.

 

10. Wingspan 


In Wingspan, tu si partenerul sau partenera ta sunteti ornitologi / iubitori de pasari, si incercati sa atrageti cat mai multe pasari in colectia voastra.



(sursa: Shop.Guildhall.ro)

Wingspan va ajuta sa descoperiti impreuna 170 de specii de pasari, iar castigatorul jocului este cel care are cele mai multe puncte combinate la final: carti de joc, numar de oua, hrana si obiective atinse.

Vezi si: Top jocuri de masa de jucat la cabana

Acum, fie vorba intre noi, pentru seara de joc puteti alege in mod specific jocuri 18+ care sa duca la alte activitati interesante. Si nu e nimic gresit, dimpotriva!

Jocurile din topul nostru de azi incearca sa ramana totusi intr-un cadru semi-public, mai ales daca obisnuiti sa faceti seara de joc impreuna cu alte cupluri si prieteni.

Sper ca ai gasit aici cateva idei pentru jocuri care sa va completeze colectia, asa ca tot ce imi ramane de facut este sa va urez distractie placuta.

Pana data viitoare!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721-334.992 contact@gofunnel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!